Tegye mindenki a szívére a kézét: mégis mit értünk mi, pórnép, az utca egyszeri fiai és lányai a buszos utaztatásokhoz? Ugye, hogy semmit. Felesleges erről internetes konzultációt tartani? Igen. Ennyire egyszerű az egész. Az olimpiáról nem lesz népszavazás, hiába akarták 266 ezren, a buszos utaztatásról viszont lesz nemzeti konzultáció, hiába nem akarta senki. Látva a kérdéseket, elmondható, hogy a kormány ezzel és az összes többi, nemzeti konzultációnak csúfolt dologgal sem akar mást tenni, mint elterelni a közvélemény figyelmét.

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ez a nemzeti konzultációnak nevezett akármi: zaklatás. A mi családunktól még egyetlenegy sem került vissza, nem hogy megválaszoltuk volna, hanem kibontatlanul került a "legjobb helyre", ahova csak lehet! Ha mindenki ezt tenné, lehet abbahagynák ezt semmire való pénzpocsékolást??
Nessy
@colibri: Dehogy hagynák! Vannak, akiknek ez remek biznisz! Az eredmény meg a kutyát sem érdekli, legfeljebb a zembereket, azok meg ne legyenek kiváncsiak, mert hamar megöregszenek!
colibri
@Nessy: Tudom, költői volt a kérdés, a bizniszen túl, egy ellenőrizhetetlen reakció, utólag bármit lehet róla kommunikálni. Még azt is, hogy természetesen sikeres volt. Nem kell hozzá más, csak egy Kovács Zoltán, vagy Kósa, meg Halász János. ( ...és akkor még a kdnp-s Hollikot meg sem említettem. brrrrrr!
kissé felnőttem
nem kell visszaküldeni, én ki sem bontom mert erre nem vagyok vevő. Okos dolgokról fontosakról nem kérdi a véleményemet ez meg simán fabatka
Aki Én
Soha semmiben nem döntenek szakmai alapon. Ez az egész cirkusz arra jó, hogy majd hangosan ugatják, hogy a nemzet mögöttük áll. Pontosabban a ,,magyar emberek".
Na ezért nem szeretik a népszavazást. Az mást mutatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.