Kilépett a Demokratikus Koalícióból, sőt visszperelné Gyurcsány Ferenc pártjától az elmúlt években befizetett tagdíját Takács József László, vagyis Táblás Józsi, az elmúlt évek ellenzéki tüntetéseinek ikonikus alakja.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ki tudja az okot, ugyanis erre a cikk nem tért ki?
Nyilván a DK fanatikusok szerint hazaáruló lett az öreg, így öregkorára...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ki tudja az okot, ugyanis erre a cikk nem tért ki?
Nyilván a DK fanatikusok szerint hazaáruló lett az öreg, így öregkorára...
Béla333
Ezek szerint mégsem volt minden rendben azzal a 98%-os támogatottsággal?:

"„Nagy lázban várjátok a VII. kongresszust, hogy ismét ellopják a tisztújítást. Mert ahány ami eddig volt, mindegyiket ellopták. Jelenleg 11.600 tagot hazudnak, amelynek csak töredéke fog megjelenni a tisztújító kongresszuson. Összegyűjtik a budapesti 8-900 fő 1000 Ft-os tagot, hozzáteszik a 700 fő 200 Ft-os nem szavazó tagot, Pest megyéből választókerületenként 200 Fő, a vidéki választókerületből szintén 200 fő tagot. Súlyosan megsértik a DK alapszabályzatát, mivel a tagság 50%-ának részt kellene venni a kongresszuson, amely jelen pillanatban 5.800 fő.”
Manhattan
@Béla333: Így legyen ötösöm! Tudtam, hogy nem hagyod ki, ha Gyurcsányt kell szapulni! A táblás Józsibá megsértődött, mert nem kapott pozíciót! Nem hiszem, hogy foglalkozni kell vele. Nekem annak idején sem tetszettek a felkiáltójelektől hemzsegő, csupa nagybetűs táblái, mert eleve irtózom a szélsőségektől. Valaki felcukkolhatta, hogy ennyire kifordult magából. Mondtam is neki, nyomasd csak Józsi! A fidesztől a maszopon keresztül a jobbikig mindenki hősnek tart. :D az meg hogy a dk mit gondol rólad ..I.. szarni rá! te vagy a király Józsi ! :D
Béla333
"Úgy érzi, őt, Bauer Tamást, Debreczeni Józsefet, Kakukk Györgyöt vagy Kerék-Bárczy Szabolcsot azért kellett eltávolítani a DK vezetéséből, mert Gyurcsány vádalkut kötött Orbán Viktorral."
444.hu/2017/02/21/sosem-volt-meg-ekkora-drama-a-baloldalon-tablas-jozsi-bacsinak-elege-lett-gyurcsanybol

Na kíváncsi leszek hogy legalább egy DK-s hozzászól-e a hírhez?
Manhattan
Józsibá! kibactak veled valóban! Nem választottak be az elnökségbe! A curva anyjukat! :D :D :D
Béla333
@Manhattan: 12.08
Ez miért lenne szapulás?
Igaza van az öregnek, vagy nincs?

Történik ilyen goromba dolog a tisztújításon, vagy nem történik?:

"A csalással pedig Varjú László pártigazgatót vádolja, aki állítólag „mindenkor azt játsza el, hogy 9-re meghírdetik a kongresszust, keresik azt a létszámot, ami egyáltalán nem is lehet ott, mert nem hívták meg. 10-kor pedig kihírdetik 1800 ember jelenlétében, hogy érvényes a kongresszus összehívása”.
Béla333
@Manhattan: 12.10
Nem ismerem a tagot, de mondtam, hogy hazaárulónak lesz az öreg kikiáltva!
Más nem lehet, ha kritizálja a DK-t, a Gyurcsányt!
elnyomott
Megy a kormány belső bomlasztása az ellenzékeknél mindenütt.
Leginkább Gyurcsánynál.
nemfideszes
@Béla333: Bélám kezeltesd magad! A fidesz szétlopja, lerohasztja az országot, te pedig folyamatosan Gyurcsányon lovagolsz! Tényleg ez a legnagyobb problémád!? Tényleg az lenne az ország legnagyobb problémája, hogy hányan lesznek ott a DK kongresszusán, vagy, hogy Józsi bácsi miért is nem kaphat fontos pozíciót?! Mire is alapozza ez az ember, hogy Gyurcsány vádalkut kötött volna a csutival? Mikor és hol is volt ez az ember olyan pozícióban, hogy ilyen információkhoz akár hozzá juthatott volna?! Amúgy hisztis Schiffer előbb fog a csutival lepaktálni, mint Gyurcsány!
CsipkeRózsa
Szerintem, Táblás Józsinak akármilyen oka van a pártból való kilépésre, tagdíjat biztosan nem lehet visszaperelni.
Béla333
@nemfideszes: 13.20
Nyugi!
Csak az volt a kérdés, hogy mi igaz az öreg panaszából?
Erre te sem mondtál semmi foghatót!
Amúgy Gyurcsány már le is paktált Orbánnal: együtt kezdték el ekézni a Momentumot, mint a közös ellenséget!
Ilyet az LMP nem tett, sőt együtt gyűjtötték az aláírásokat a Momentummal!
A DK miért próbálta meghiúsítani a gyűjtés sikerét?
wagabund
..."az elmúlt évek ellenzéki tüntetéseinek ikonikus alakja."...

most otthon várja a telefonos megkereséseket, hátha jól megfizetik a szaftos történeteit..(amiket most talál ki, de azt úgysem tudják)
dodóka
Hát ez a Táblás Józsi elég egy rossz arc. Nem fog hiányozni a DK-ból. Igaz, ki tudja? Ha a harrach a KDNP-ből, vagy köteles laca a fideszből megjelenhet a színen, akkor ez a táblás beleférhet akár a DK-ba is.
nemfideszes
@Béla333: "Szerinte az jelentené a megoldást a Demokratikus Koalíció válságára, ha Gyurcsány átadná a pártelnökséget feleségének, Dobrev Klárának, majd visszavonulna. "

Valóban, főleg, hogy a szélsőjobb és fideszes portálok előszeretettel támadják a Dobrev család miatt. Olaj lenne a tűzre.
nemfideszes
@Béla333: Mint már többször írtam, Gyurcsány és a csuti bizonyos szempontból hasonló személyiségek.
Egyik se nagyon tűri a konkurenciát. De ez még nem jelenti azt, hogy le is paktáltak volna.
A két nagyobb párt (MSZP-DK) a kisebb pártokkal ellentétben valóban nem igazán segédkezett a Momentumnak. Ennek pedig az az egyszerű oka, hogy egy újabb "konkurencia" megjelenésével sokkal többet veszthetnek (kevesebb szavazat és hely a parlamentben) mint azok a kis pártok, akiknek elsődlegesen a parlamentbe jutás a tét. Azaz a kisebb pártok esetében inkább hoz, míg a nagyok esetében inkább visz szavazatokat, ha beállnak a Momentum kezdeményezése mögé. A politika az érdekek harca, de ezt is megírtam már múltkor.
nemfideszes
@Béla333: Ha eddig nem tűnt volna fel, ebben az országban már mindenki "hazaáruló". Idáig jutottunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.