Súlyosan bántalmazta zárkatársát egy fiatalkorú fogvatartott Miskolcon – közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője pénteken. Orosz Zoltán tájékoztatása szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet Fiatalkorúak Regionális Intézetében február 23-án

egy háromfős zárkában egy fiatalkorú fogvatartott bántalmazta szintén fiatalkorú zárkatársát.

Amikor a történtek a személyzet tudomására jutottak, haladéktalanul értesítették a mentőket, akik kórházba vitték a fiatal férfit.

A rendőrök a zárkában helyszíni szemlét tartottak és eljárást indítottak az esettel kapcsolatban. A bántalmazás körülményeinek kivizsgálására a BvOP belső vizsgálatot indított – tette hozzá a szóvivő. A zárkában elhelyezettek fiatalkorú, előzetes letartóztatásban lévő fogvatartottak voltak.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Azért " ártatlanul " nem bántották...:-((
csa-csa
helyees! üssétek csak egymást! lehetőleg agyon!
volvós
Azért " ártatlanul " nem bántották...:-((
csa-csa
@Szeparepa2: sok a rizsa. nagyon sokan csúsztak a társadalom legszélső peremére, ami őszintén sajnálatos, de ezzel arányosan emelkedett a bűnözés! nagyon idézőjelben mondom: ennyi lecsúszott embernek lopni, csalni, betörni, rabolni kell? ezért Neked, nekünk rettegni kell az utcákon? csaknem "természetes" hogy nincs mit ennem, nincs hol laknom, hát majd kirabolok valakit. azt ha nem adja, leszúrom, agyonverem, de legalábbis félholtra? idős, beteg, magatehetetlen embereket kínoznak, megölnek a kis pénzükért? ab ovo azzal a szándékkal közelítik meg a házaikat a curva anyjukat. aluljárókban a földön rángatják az embereket mert kiszemelték a táskáját? hosszan lehetne sorolni. álljon már meg a menet!
csa-csa
@Szeparepa2: na ilyen megfogalmazást hallottam még a halálról! hát én a legkevésbé vagyok kíváncsi a kaszásra!! maximálisan az életben hiszek. még ha nem is stimmelnek a dolgok. egyébként is nem hogy kaland, a világon semmi de semmi nincs "odaát". "odaát" sincs. ha nem hamvasztanak el (én azt akarom ha már "értem jön az a szemétláda kaszás") jön a koporsós, ahol felfalnak a dögök és ezzel örök pihi. ennyi volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.