A kommunista rendszer világszerte több mint 100 millió áldozatot követelt, országok, nemzedékek életesélyét csorbította, jövőjét keserítette meg – mondta az Országgyűlés elnöke a Gulág sárospataki áldozatainak tiszteletére állított emléktábla avatásán pénteken. Kövér László úgy fogalmazott: azt is jó tudnunk, hogy a kommunizmusban megnyilvánult istentelenség és embertelenség, más néven és más formában napjainkban, a XXI. században is bármikor visszalopakodhat. Az Országgyűlés elnöke kitért arra is: 1990-ben a magyarság kiszabadult a szocializmus évtizedes fogságból, és elindult a diktatúrából a demokráciába való nehéz, ellentmondásokkal és csalódásokkal teli, de mégiscsak egyetlen járható úton. „2010-ben a magyar választópolgárok akaratából politikai értelemben Magyarországon lezártuk az 1990 óta tartó posztkommunizmus korszakát, és a 2011-ben megalkotott új alaptörvényünkkel kialakítottuk a magyar állam újjáépítésének és a magyar nemzet megerősítésének közjogi és morális kereteit.”

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Köszönjök Kövér e bölcseletet, vcsak az a helkyzet, hogy a hordád már szépen visszalopta, csak a saját hasznára módosítva!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Köteles lancelot!!! Miért nem kötöd már fel magadat!!!Jobban járna a nemzet!!4
quadrocopter
Köszönjök Kövér e bölcseletet, vcsak az a helkyzet, hogy a hordád már szépen visszalopta, csak a saját hasznára módosítva!
RonaGyuri
Kötele elvtárs te és a hozzád hasonló ócska káderek, soha el sem mentetek! =))
Nessy
Nos, az "embertelenséget" már sikerült, a státusz kereszténység meg nem azonos az Isten hittel, és a keresztrényi alázattal, szeretettel.
Jelenleg gondban lennétek a X parancsolat elmondásával, mert csak a "szűkített változatot" ismeritek, de még azt sem tartjátok be!
elnyomott
A szocializmus egy gyalázatosan rossz formáját hoztátok létre és építgetitek hangyaszorgalommal. :-(
Perwool
Érdekes. Azok mocskolják a leghangosabban, akik a Kádár rendszer kiszolgálói voltak, a párttitkárok és az ő leszármazottjaik, akik most ott ülnek a kormányban.
Ebben az országban az úgy nevezett demokratikus jogrend már régen csirájában el van taposva,minden alárendelve egy önös diktatórikus rendszernek!
Nagy Mária
Kövér elvtárs vagy nem ismeri a fogalmak jelentését, vagy nem egy országban él velünk.
És ez az , amit nem kértünk! Büszkék vagytok magatokra, de az embereket sárba tiportátok vele.
"2011-ben megalkotott új alaptörvényünkkel kialakítottuk a magyar állam újjáépítésének és a magyar nemzet megerősítésének közjogi és morális kereteit.”
Perwool
"Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos Ön is, valamint testvérei és kedves édesapja, sőt nagyapja is az MSZMP tagjai voltak. Méghozzá nem is akármilyen tagjai. Nagypapája megkapta Szocialista Hazáért Érdemrendet, Ön pedig, mélyen tisztelt Kövér úr, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének Ifjúságkutató csoportjának volt a munkatársa. Emlékszik már?"
frontoldal.wordpress.com/2013/07/07/egy-hithu-kommunista-oszinte-levele-kover-laszlohoz/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.