Stefka István a rendszerváltás előtt az államszocialista belügyminisztérium közelében dolgozó újságíró volt, 1982-ben ki is tüntette Horváth István belügyminiszter az áldozatos munkájáért. Azóta sok idő eltelt, Stefka pedig új fészekre talált: az MSZMP-t a Fideszre cserélte. Jelenleg a PestiSrácok nevű fideszes blog "lapigazgatója". Most Stefka saját blogján értékelte a Momentum aláírásgyűjtését. Többek között ezeket tudhattuk meg a Momentumról és az aláírásgyűjtésről:Egy ismeretlen szándékú, ismeretlen pénzforrásokból támogatott mozgalom, a Momentum megetetett néhány tízezer embert, hogy aláírjon egy olimpiaellenes ívet. Olykor sikerül irányító szerepet is átvenniük. Olykor az ő kottájukból játsszunk. Ezek a provokátorok, fizetett ügynökök, quislingek. Ehhez sajnos partnerek a hazájuk történelmét nem ismerő, megtévesztett emberek. Nevezzük nevén: a tudatlan butácskák, akiket felhasználnak hazájuk ellen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Figyu ebben azért van valami, pár cikkel arrébb "a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti képviselője." szerepel!
Semmi kétség; Szanyi és Stefka a régi harcostársak újra összejöttek! =) Hánynom kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Pityu!
Hazaáruló a kurva anyád!(by Bayer Zsoca,fideszfelszopó)
mariaberta
Ha emlékezetem nem csal, a fidesz is volt kezdő mozgalom, később párt, és nem állt másokból, mint a kollégiumi szobatársakból.
Akkor mégis mit ugrálnak? Berezeltek?
nemfideszes
Takony gerincű! Veled ellentétben mi nem csak a hazánk történelmét, de a te múltadat és jellemtelenségedet is ismerjük!
Cefi
Remegnek a meztelen csigák a gőzölgő trágyadombon. Beszart fideszállatok. Meg lesznek b@ßva. Oszt' jónapot.
Perwool
Stefika!Ne felejtsd el, -igaz szeretnéd, hogy te, a kedvenced, és a slepp honnan, és milyen szocializációból jött, ha kérhetem.)))))))))
Aztán felköphetsz és alá állhatsz.
Mer ugye szerinted, vannak a hazaárulók, akik az ellenzékre szavaznak, vannak a hazafiak, akik a Fideszre szavaznak.
Az összes felmérés nagy olimpiaellenességet mért az egész országban, de most utólag azt próbáljátok bedumálni, hogy a vidék imádta volna, csak 266 ezer budapesti hazaáruló volt ellene.
Egy országos népszavazás, és kiderülhetett volna az eredmény, úgy is az egész országnak kellett volna a számlát fizetni. A szaros 300 forintról lehetett, sőt ha gyorsan meg nem hátrálnak, akkor az idióta boltzárról is lehetett volna. Az olimpiáról meg nem. Ezer milliárdokról.A kormánypárt nem a 2 millió szavazójukért tartozik felelősséggel, hanem 9,5 millió állampolgárért. Majd leszarhatja a 7,5 millió embert, ha kizárólag a nyájától kapja a fizetését.
Nézzük csak, voltak már az urak KISZ és MSZP titkárok,tagok, majd liberálisok, majd konzervatívok, majd nemzeti elkötelezettségű keresztények, lassan pedig ők lesznek a rendszerkritikusok is..szánalmas. Vissza is kanyarodtunk a gyökerekhez ahonnan indultatok a kommunista meleg akolból.Aki nem Öfényessége bizarr és ostoba terveit dicsőíti az libsizni,hazaárulózni muszáj?
papa.49
Stefka Pityu ne feled azt az időt mikor az mszmp. párttagkönyveddel jártatok kempingezni, mert akkora volt, hogy az utánfutón tudtad csak szállítani))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.