Pénteken zajlott a volt barátnőjét lúggal megcsonkító orvos, B. Krisztián perének másodfokú tárgyalása. Az egyik legfontosabb bizonyítékot, az áldozat elkábításához használt fecskendőt most kizárták.

Az elsőfokú bíróság 2016. májusában négy év börtönre ítélte a Budai Irgalmasrendi Kórház volt főigazgatóját. A támadás brutalitásához képest sokak szerint enyhe ítélet született: a kórházigazgatónak 2 év 8 hónapot kellett volna leülnie, és 5 évre tiltották el orvosi foglalkozása gyakorlásától.

Lúggal öntötte le a nemi szervét

 B. Krisztián 2013-ban támadta meg volt barátnőjét, amiért az szakított vele. Egy hétköznap reggel a lakása ajtajában várta, hogy áldozata elinduljon otthonról. Amikor a nő kilépett az ajtón, visszalökte a lakásba, kábító injekciót adott neki, levetkőztette, majd a nemi szervét maró lúggal öntötte le.

Ezután összeszedte a lakásból a telefonokat és laptokokat, az öntudatlan nőt a kutyája pokrócába csavarta, majd bezárta a lakásába, ahol később volt férje és az akkori élettársa talált rá. Erika maradandó sérüléseket szenvedett, az orvosok szerint már sosem élhet normális nemi életet, nem tudni, hogy lehet-e gyereke.

Lúggal leöntött nő: döntő bizonyítékot vontak vissza az ítélet előtt

Az azóta eltelt idő során kiderült, hogy B. Krisztán egy ismert fideszes politikus unokaöccse. Hiába fogta el a rendőrség szinte azonnal, néhány hónappal később kiengedték, és meg akarták szüntetni ellene a nyomozást.

Nem elég bizonyíték a fecskendő

B. Krisztián bűnössége ellen többféle bizonyíték is szólt, például, hogy a támadás reggelén egy szomszéd összefutott a beöltözött férfival a házban, vagy hogy az elkábításához két kórházi gyógyszer, Ketamin és Midazolam keverékét használta a támadó, amelyeket az orvos munkája során alkalmazott.

A támadást követő házkutatáskor a kórházigazgató kocsijából egy használt fecskendő került elő, ebben pedig a támadáshoz használt egyik kábító anyag, a Midazolam maradványait mutatták ki – ez utóbbi bizonyíték esett ki most, az ítélethirdetés előtt.

Hogy az a fecskendő volt-e az elkövetés eszköze, amit a vádlott által használt gépkocsiból lefoglaltak, az kétséget kizáró módon nem állapítható meg. Egyetértek a vádlott védőjének a kizárására tett indítványával

- mondta vádbeszédében az ügyész.

A dolog azért is érdekes, mert Erika jogi képviselője szerint ezzel kapcsolatban nem merült fel érdemi új információ.

(444)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Az azóta eltelt idő során kiderült, hogy B. Krisztán egy ismert fideszes politikus unokaöccse."

Ennyi! És ennyi a gazságszolgáltatás is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Az azóta eltelt idő során kiderült, hogy B. Krisztán egy ismert fideszes politikus unokaöccse."

Ennyi! És ennyi a gazságszolgáltatás is!
human
@Horizont: Ez komoly? A Mikola rokona?
elnyomott
Gyalázat!
Nem szabad hagyni, hogy ezek bárkivel mindent megtehessenek!
A bíróság szégyene az ítélet! Nincs már egy gerinces ember sem a "valakik" között?
Mind maffiózó, bűnöző, csaló?
szaboria1
Ma az ügyészség megvehető ha fidesz vagy fodesz közeli emberekről van szó.
magyarbakancs
Egy olyan ítéletet kellene hozni, mint ez a hölgy elszenvedett.
Leönteni a nemi szervét savval.
F_Viktor
Birkak? Meg mindig mehet a "folytatjuk"!?
Hasonlo eset, hogy az igazsagszolgaltatas hatat fordit, az barmikor megtortenhet veletek, szeretteitekkel is, ha tovabb hagyjatok, hogy a ge@i fergek barmit megtehetsenek!
desiro
ezt a faszkalapot is el kellene kAPNI AZTÁN LUGBA MÁRTOGATNI A FARKÁT, HOGY ÉREZZE A TÖRŐDÉST.
X-ray
A nőt sem kell félteni, hiszen férjezett volt, amikor a dokival szeretői viszonyba került, és amikor megtámadták, akkor pedig már új élettársa volt...
qxy
Gratulálok tisztel főügyész úr. Látom Minden rendben van az igazsággal.
Remélem az iskolai végzettsége alapján azt is tudja mi jár ezért,Persze eredeti törvények szerint?
human
@X-ray: És a dokinak volt felesége? Erről tudsz valamit? Vagy csak az áldozathibáztatásra koncentráltál?
qxy
Szegeden volt egy eset. A kocsmában össze vesztek és az egyik azt mondta. gyere ki és megöllek. Az egész kocsma hallotta . Na ki is ment a faszi de előtte egy másik ment és az kapta a szúrást. A kocsma előtt meg is halt.A " gyilkos, három hónapig volt előzetesben és fel mentették. Igaz, a ház az az évi két hold fólia termés, négy ló meg két milla ment is az ügyvédnek. De ártatlan lett.Az hogy egy két gyermekes apát ölt meg, aki csak üdítőért ment be és szíven szúrták,azt nem érdekelte senki.A gyilkos lánya is azt mondta.- Véletlen ölte meg, mert nem is őt akarta meg ölni hanem a másikat. Sajnos működik hogy .- " Aki fizet, az ugat"
havasigyopár
Nem hiszem el, hogy ez így működik! Még a végén megússza ez a mocskos, szemét, aljas, gonosz,nőt csonkító senkiházi!
qxy
@havasigyopár: De sajnos a Magyar Igazság az bizony csak " Gaz ság."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.