Finom, elegáns! Debrecenben beszélt a hajdú-bihar megyei ipari kamara előtt Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, és az MTI szerint ezt mondta: „Lázár János előadásában kitért arra, hogy »Budapestnek nem kellett az olimpiára ezer milliárd forint fejlesztési forrás, így abból a vidék fejleszthető«. Megemlítette a Kassát, Miskolcot, Debrecent és Szegedet összekötő négysávos autóút tervét, amelyet 2021-ig építenek meg 450 milliárd forintos hazai forrásból.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hiába aki ,,parasztnak,, születik (itt nem a foglalkozására értem) az az is marad élete végéig, márpedig ez a tapló egy TAJTPARASZT akinek pillanatnyilag nagyon felvitte az Isten a dolgát!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Lézer Janóka Budapestnek kell az ezer milliárd de nem Olimpiára hanem sokkal fontosabb dolgokra. Metró felújítás, Kórházak, Utak rendbe tételére.
lampa laz
Ez egyszerün tragédia, h hogy tudott ennyi jellemtelen, pofátlanul hazug, álszent, tahót, csaló, tolvaj gazembert összefújni a szél egy helyre, mint amennyien ezek a fideszben vannak.
Normáis ember undorodva hallgat tőlük minden egyes megszólalást.
Az újságírók helyében bojkottálnám a lázár idióta szófosását, erről a kopaszkovácsról nem is beszélve. A zorbán féle péntek reggeli ébresztő meg már mindennek a legalja, h egy miniszterelnök ennyi baromságot hordjon össze , mint ez.
justhpeter
Csak arról van szó, hogy az ostoba Lázár megint kísérletet tett a vidék és Budapest szembeállítására. Bemutatta azt, hogy az ész vonatkozásában is mindenki annyit ér, amennyije van. Neki így jött össze.
kemeati
@justhpeter: Különben földrajzból is hülye miért fontosabb kassa mint Nyíregyháza ha már Miskolc-Szeged között van?
RonaGyuri
@Equus: ennek egyszerű fiziológiai okai vannak; Őfenesége egyre növekvő potroha miatt van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.