Ötvenmillió eurót, mai árfolyamon 15,4 milliárd forintot ad Magyarország kamatmentes hitelként Ukrajnának a "határhálózat fejlesztésére" - adta hírül az Interfax. Az ukrán minisztertanács szerdán hagyta jóvá azt, hogy a parlament elé vigyék Orbán Viktor és Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök által tavaly november 24.-én kötött kétoldalú megállapodást. A magyar kormányfő akkor "a két ország között valaha volt legnagyobb üzleti és infrastrukturális programjának" nevezte a megállapodást. A megállapodás alapján felújítják a beregsurányi határátkelőt, új híd épülne Záhonynál, emellett az M3-as autópályát folytatnák a határtól Munkácsra vezető, illetve Beregszászt elkerülő úttal. Az ukrajnai nagyberuházás minden költségét a magyar adófizetők állják.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A szemét kurva anyátokat!!! itthon meg rohad minden, egészségügy ,iskola,közlekedés!!!Tetű gecik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Mikor fizetik vissza ha egyáltalán visszafizetik?
Eladott Ország
hvg.hu/gazdasag/20170106_meszaros_lorinc_futballakademia_nk_ojisek_eszek
Eszéken a klub a 25-30 ezresre tervezett, a Groupama Arénához hasonlító létesítmény kialakításába is beszállna, a költségeknek akár a felét-kétharmadát is átvállalnák Mészárosék – mondta el Ivan Meštrović. Eszék lakosságának egyébként alig egy százaléka magyar, az utolsó népszámlálás adatai szerint nagyjából ezren élnek a 108 ezres lakosságú városban.
Na az ilyen simli trógereket mint Mészáros, aki egykoron még ganét hányt a kert végében kellene seperc alatt börtönbe zárni.
telegdilaci
@1magyar: Soha mivel nem hitel csak úgy adjuk,itthon már minden rendben nem hiányzik semmi,Ennek a hitvány kormánynak nevezett,csürhének mindegy hova szórja a Magyar adófizetők,pénzét csak szórhassanak,Székely focira,Szerb focira milliárdok,Romániában Óvoda építésre,meg még amiről nem beszélnek! mocskos patkányok! a Magyarok meg dögöljenek meg!
quadrocopter
Bónuszként vízumot és magyar nyugdíjat is kapnak az ukránok, jövvőre pedig automatice magyar állampolgárságot is, a jó szomszédi viszony jegyében!
Eladott Ország
És közben Magyarországon is bevezetik az úgynevezett non-doktori rendszert. A tavalyhoz képest újabb három hellyel hátrébb került Magyarország az Európai Egészségügyi Fogyasztói Index rangsorában, amely arra volt elég, hogy hazánkat még a sereghajtó Görögország is leelőzze. Eközben a csehek elérték a nyugat-európai országok szintjét. A 35 ország egészségügyi ellátását összevető lista elején Hollandia és Svájc stabilan őrzi vezető helyét, mi a 30. helyre csúsztunk vissza. Nálunk is lesz NO-GO zóna egészségügyi ellátás szempontjából -szarházi fidesz banda.
1magyar
@telegdilaci: Igen a fidesznél tisztán látszik, hogy mindenre szórja a pénzt, stadion,olimpia,üveghíd, külföldi foci,múzeumnegyed, de eközben kivérezteti a magyar dolgozókat, az állampolgárok nagy részét. Havi 29-80 ezer ft-ig kell megélnie, családot eltartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.