Halálra verte barátnőjét egy férfi Miskolcon, a rendőrök őrizetbe vették és halált okozó testi sértés miatt indítottak ellene eljárást – közölte Szabó Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

Elmondása szerint az 53 éves férfi pénteken Miskolcon, a Kiserenyő-völgyben egy vita során olyan súlyosan bántalmazta 51 éves barátnőjét, hogy a nő belehalt sérüléseibe. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit az elfogatóparancs kiadása után egy órával elfogták, őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatásba helyezését. (MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
A statisztika szerint 2016-ban 570 nő lelte a halálát erőszak által. + aki életben maradt ugyan, de bántalmaztak. Szomorú állapotok vannak hazánkban. A gyermekvédelmet ki kellene egészíteni nő és gyermekvédelemre.
csa-csa
@Veleda: kiegészíthetnék a bántalmazó agyonverésével!! mikor lesz ennek végre!!
egyre durvább bántalmazások, bűncselekmények vannak! tragédia!
Borsodi
@csa-csa: Kormányunknak nem célja,hogy megállítsa ezeket az erőszakos bűncselekményeket. Hiszen javul a statisztika,Borsodban már ez mindennapos dolog,nem az olimpiával ha nem az emberek biztonságával kellene foglalkozni.Az emberek ellenségessé vállnak egymással szemben,mert nem látnak kiutat a nyomorból.Akik visszaesők,erőszakos,halállal végződő bűn cselekményt követnek el ,azokra halálbüntetést kell kiszabni.A férgekre pedofilokra,gyilkosokra nincs szükségünk,meg kell állítani az erőszakot addig amíg lehet.
csa-csa
@Borsodi: már az első gyilkosságért fejbe lőni a tetveket, nem megvárni még másokat is meggyilkolnak.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.