A Momentum Mozgalom kétségtelenül elérte azt, hogy Orbán Viktor zavarba jött. Annyira, hogy visszanyúlt a szokásos taktikához. Ez, mint tudjuk, leginkább az agyatlan vagdalkozáshoz hasonlít. Ami különben láthatóan kielégíti a vakhitű tapsoncok szellemi igényeit. Azonban ettől még az Orbánt kevésbé kedvelőknek is kár lenne eufóriába ugrálni magukat. Mert a magyar álomhelyzetnek csak az egyik oldalán billeg a miniszterelnök és az ő álmai. Amely utóbbiak között nyilvánvalóan ott szerepelt az Olimpia. Mert akkor ő lehetetett volna az a kormányfő, akinek munkásságát a nemzetközi helyzet annyira, de annyira visszaigazolja, hogy még az Olimpiát is ide sorsolják. Ha az ország különben beledöglik, akkor is. Így teljes mértékben megérthető az, amikor álomgyilkosságról fecseg Orbán a rádióban. Az, hogy a Fidesz részéről Kocsis szinte már az eredendő bűnről beszél az eset kapcsán, az sem lóg ki a képből. A valamikori miépes figura nagyjából annyira képes az árnyalt világkép artikulálására,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ..csak mert folyton emlegeted...:)
GeoCravker
@Horizont: Ha már így feszegeted. Mivel pártként semmilyen programjuk nincs, mint párt sosem írtam volna alá semmit. Az olimpia elleni népszavazás lehet egy akcionista kezdeményezés (az is volt), de nem pártprogram.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...és az a legszomorúbb, hogy már nem is kell kitudja milyen átverési terveket szőni, hogy tömegek aláírását tudják kicsalni...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ebben elévülhetetlen érdemei vannak a politikai szereplőknek. Fidesztől MSZP-ig
Csizmás Kond
@GeoCravker: ez így igaz, sőt kimondottan a kormánypártok teremtették meg az ilyen lehetőségeket.
GeoCravker
@Horizont: Egy adott akcióra szervezett kezdeményezés. Jelesül és jelenleg az olimpiai játékok felülvizsgálata. Ebben ennyi volt. Pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.