Miért volt szükség a pályázat visszavonására szinte azon melegében, hogy leadta a 266 ezer aláírást a Momentum? Nem volt más út? Volt egy nemzeti ügy, amely mögött évekig, kormányokon átívelő egyetértés volt. Ha nem lett volna, bele sem vágtunk volna az olimpiai pályázatba. Egy olimpiai pályázat ugyanis csak akkor lehet sikeres, ha politikai egység és egyetértés van a támogatásáról. Ez az egység hosszú évekig fennállt – akkor is, amikor a baloldal kötelezte el magát az olimpia mellett, és ők irányították a fővárost, és akkor is, amikor már nem ők irányították, de támogatták mind a Fővárosi Közgyűlésben, mind az Országgyűlésben. Most azonban a baloldali politikusok sunyi módon felrúgták ezt az egységet, kisstílű politikai érdekek miatt a nemzeti ügyből pártügyet csináltak. Hazudtak mindenkinek az olimpiarendezés ügyében. Hazudtak, amikor azt mondták, támogatják az olimpiai pályázat benyújtását, hazudtak, amikor megszavazták az ehhez szükséges döntéseket, és végül hazudtak, amikor...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Mátécicuska !!! Már a rózsaszin tanabugyis haverjaidban is ellenséget látsz ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Egyet azért nem értek. Ha hatalmas támogatottsága van a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak, akkor mitől féltek. mindig azzal a szöveggel jöttek, hogy elsöprő többséggel erre, vagy arra adta a nemzet, nem a nép, a felhatalmazást. Akkor mitől lett tele a gatya?
volvós
Mátécicuska !!! Már a rózsaszin tanabugyis haverjaidban is ellenséget látsz ??
RonaGyuri
Ácsi! A pályázat még nincs visszavonva!!!
kissé felnőttem
Máté fiam egyetértésről kussolni kéne, tőbb volt a kényszer vagy a szó megvonási módszer. Arról sem lett közmeghallgatás, hogy stadionhegyeket telepitenek, a kórház az oktatás az önkormányzatok, az utak meg reggelig sorolnám egymagam romokban autópályadij a csillagokban, benzinár, olaj ár, gáz, hus, zöldáru, gyümölcs.,
Lázadok nem csak a véleményemet irom Nézzen szét kis hazánkban aztán hallgasson el és tegyen azért hogy másképp legyen Látvenyterük is kamu volt a minap, hol él ?
vagy vak és hallássérült valamelyik otthon lakója? Ha olvassa ezt LEMONDHAT a hivataláról önként, amig teheti
Nessy
Tisztelettel jelentem, hogy bár aláírtam, nem vagyok baloldali politikus!
Ennyi "baloldali politikus" nincs kies Fővárosunkban!
Talán arról is polemizálhatna Kocsis Máté, hogy mennyi pénzt vont el a Fővárostól pártunk és kormányunk, hogy mekkora az adósságunk, és hogy mennek tönkre a közművek az erőltetett rezsicsökkentés miatt. Sorban maradnak el a karbantartások, beruházások. Most nem a Városligetre, meg a Várra gondolok, melynek a haszon élvezői nem mi leszünk! Hanem a közlekedésre, az utakra, közterület tisztaságra, az ivóvíz minőségére, az állami iskolákra, kórházakra. Erről nyissunk vita fórumot kedves Kocsis úr!
CsipkeRózsa
Az lehet, hogy évek óta többen egyetértettek az olimpia gondolatával. Azóta megjelent a tolvajkormány, és minden létező területen a saját zsebekbe megy a kiadások nagy része.
A lenyúlások nélkül is sok a szegény ember, az első az legyen, hogy jobb életet teremtsenek az ország lakosságának.
papa.49
Mátékislány ülj le egy csendes sarokba, és ott elmélkedjél, a világról, CSENDBEN, KUSSOLVA!!!
lusta
Ez is egy gyöngyszem.
˝Mostantól fogva viszont minden ma élő magyarnak tudomásul kell vennie, hogy csak televízión vagy esetleg nagy utazás árán fog olimpiát látni.˝
Legyünk optimisták. Budapest rendezi az olimpiát. Mégis kinek lesz itt annyi pénze, hogy megvegye a belépőjegyet?
quadrocopter
Persze, majd a baloldal fogja támogant, hogy ismét milliárdok tűnjenek el a haweri bankszmlákra. Idióta marhák!
Szűköljetek, jól áll nektek!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.