Egy fideszes kormánybiztos besétált az ATV-be, rákérdezett a riporter a kényes ügyre, amelyben illetékes, ő pedig nem kerített, nem köntörfalazott, a szerecsent sem kezdte mosdatni, egyszerűen beismerte, hogy amit nekünk, Európának és a világnak mondtak, nem volt más, mint puszta hazugság. Az egész világ a csodájára jár majd – ezt mondta Vígh László kormánybiztos még 2013-ban azzal kapcsolatban, hogy mit szóltak a nemzetközi szövetség (FINA) vezetői a Dagály helyére tervezett új komplexum látványterveihez. A terv elkészült, valóban gyönyörű lett, csakhogy végül a vizes vb-re megépült uszodának – amit azóta Duna Arénának neveztek át – a legkisebb köze sem lett ehhez – idézi fel a történteket a HVG.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
@lópicigáspár: Hallgattam a műsort, egyáltalán nem érezte feszélyezve magát, neki ez tök természetes volt. Biztosan nem az első ilyen eset volt ez, amolyan felvett Fideszes szokás!
bencemacska
Néha elfelejtik, hogy mit is hazudtak tegnap a kérdezett témában, és újabbat kell kitalálni.
Harmadszorra viszont már nehéz újat mondani, kiderül a hazugság!!!
Zeta
A fidesz végig blöffölte egész pályályát , és még ők mentek ki az öszödi beszéd miatt tüntetni , gyújtogatni.
Borsodi
@Zeta: Erre kellett a kétharmad,mindent elfogadni amit a diktátoruk mond.A sok elmebeteg,agyhalott meg támogatja még párton kívül is.Még egy évig dőzsölnek,majd lehet Orbán átadja a staféta botot és minden el van felejtve neki.
sokanvagyunk
Kívánom, hogy akik ebben a beruházásban (is) döntéshozóként résztvevők voltak, egy blöff látványterv alapján találják meg szerelmüket, és évtizedekig "gyönyörködjenek" a felismerhetetlenségig átszabott kapottal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.