8 vitamin, ami a javítja a látásodat, a szem egészségét! A látásunk talán a legfontosabb az öt érzékszervünk közül. A szembetegségek kialakulásának kockázata egyre csak növekszik ahogy öregedünk. A szem egészsége kéz a kézben jár az általános egészségünkkel, de vannak olyan tápanyagok, amelyek különösen fontosak a szemnek.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egeszsegugy
@Mirabilis: Kedves vagy, ilyen szépen megírt hozzászólást még nem kaptam. Bár gondolom, van rosszabb is. :)
A tápanyagok bevitelével javulhat a látás. Konkrét élőszemélyes példánk van rá, hogy 50 körüli házaspár így, odafigyeléssel feljavította a látását, amikor az romlani kezdett. Újra csak 70 körül esett nekik vissza. Függetlenül a környezeti hatásoktól.
egeszsegugy
@Mirabilis: Ne haragudj, a cikk nem állítja, hogy ilyen esetekben is segít. Sajnálom, hogy édesanyád ilyen betegségben szenved. :(
Az általam hozzászólásban említett ismerősök tudatosan, életkorra (sajnos) jellemző kezdődő állapotot tudtak visszafordítani. Nem akarom a cikket ide másolni, de a vége felé van benne ez a mondat: "Az előbb felsorolt tápanyagok megfelelő fogyasztásával csökkenthetjük ezen betegségek kialakulásának esélyét.". És szerencsére élő példám van rá, hogy működhet, ami már önmagában - számomra - öröm, szemben az általad említett padlást elárasztó okosságokkal. A Net-en tényleg van aztán minden...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.