tt az ideje, hogy rendbe tegyük ezt a Dagály, vagy legújabb nevén Duna Aréna kérdést, ha már a kiemelt állami beruházások főnöke zavarában nem képes rá. Fürjes Balázs ugyanis azt találta mondani az ATV csütörtök esti Egyenes Beszéd című műsorában, hogy a 2017-es vizes-világbajnokságra a Dagály-fürdő területén épülő új uszoda első terve, az, amelyet a közvélemény is megismert, szimpla blöff volt. Márpedig a blöff árverést jelent. Kérdés, ki vert át kit? Honlapunk megkereste Ferencz MarcellItt az ideje, hogy rendbe tegyük a Dagály, vagyis legújabb nevén a Duna Aréna ügyét, ha már a kiemelt állami beruházások főnöke sem képes rá.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Az, hogy a regi bekes, parkszeru Dagalyt szetvertek egy "nemesebb" celert - talan elismerem, hogy igy kellett, de nem fogadom el - szetvertek nemcsak az en, hanem sok ember gyerekkorat, fiatalsagat.
De hogy ennyire gyalazatosan az adofizetok szemebe vagjak ezeket a dolgokat - jo, nagyon komoly noszogatasra! - az egyenesen felhaborito!

Kivancsi volnek egypar futyuszes troll velemenyere ezzel kapcsolatban: szoval a kormany mar tevedesbol sem kepes betartani meg a sajat agymeneseit sem, nemhogy a nep igenyere oda tudna figyelni...
Ideje elsoporni oket a ganedombra, ahova valok...
RonaGyuri
@karma1: szép és tanulságos történet, mármint az ahogy ezt a cikk elmeséli, csak sajna a lényeg maradt ki. A miért! Elpofátlanodtak, fokozatosan jöttek rá, hogy nem csak a költségek emelésével, de a feladat "egyszerűsítésével" is igen sok pénzt lehet zsebre-tenni! =))
aremy
az esély az nem azonos az akaratta!!.igaz amit itt akartak az sikerült többszöri emelésekkel el lopni.esélyt sem adtak maguknak hátha nem fog sikerülni.
karma1
@RonaGyuri: Igen, ezt jobb korokben ugy hivjak, hogy "burkolt aremeles", amikor valoban nem emelnek arat a termeknel eveken keresztul, hanem a tartalmat, erteket csokkentenek: nalunk pl. a WC papir lett egyre kisebb es kisebb, a papirzsepinel mar nem 100, csak 90 db van egy csomagban, vagy az elorecsomagolt felvagott nem 250 gr tobbe, csak 180. Igen a latvanytervek gyonyoruek lettek volna, ha megvalosulnak, igy csak megtartottak az irtozatosan magas koltsegeket, es csinalnak egy silany sz@r epitmenyt, amibe meg mindig X nezo belefer, csak rosszabb, csunyabb korulmenyek koze...
Amit ezzel a lepessel elertek nalam peldaul: soha tobbe nem veszem azt a markat, aminel eszrevettem, hogy becsaptak. (Erdekes modon ezek a markak kesobb el is tunnek, mert erre mas is rajon).
Szoval ezt igy kijelenteni, hogy ez egy bloff volt...? Haaaat, ehhez nagyon vastagboru pofa kell, vagy nagyon biztos hatter, (hogy nem rugnak ki ezert a megjegyzesemert sem)...
szaboria1
Nekem megint úgy néz ki mint a Brazilok egyik épülete mintha molinóval lenne körbe véve. De ezt csak a kép látványa lapján érzem. Megnéztem valaki megint ezzel az átváltoztatott ötlettel nagyot kaszált. Az eredi sokkal szebb lett volna. Kérdésem vajon ez a kivitelezés hány évig fog kitartani?
RonaGyuri
@karma1: ami a reakciót illeti látszik, hogy kulturált országban élsz! A hasonlat arra enged következtetni, hogy a mondókámnak csak egy részét értetted meg. Nem csak a vásárló megvezetéséről van szó, itt valóban kilopják még a sz..-t is a WC-ből
karma1
@RonaGyuri: Nyugi, MINDIG minden kommentedet megertem - szuperjok! ...:o))) Mindketten kb. egyforman kulturalt orszagban elunk, de ebben a pillanatban azt hiszem, en vagyok a szerencsesebb...:o))))
quadrocopter
Nagy zsebek varratása "Dagály" fedőnéven! Trágyakupacok!
RonaGyuri
@karma1: Soha senkire nem szoktam irigykedni, de téged irigyellek. Az életem egyik legnagyobb baromsága volt, mikor nem hagytam itt csapot-papot (félbe egy nagy munkát) és nem mentem el Sydney-be samesznek, pedig azt az ígértet is bírtam, hogy néhány év után nálatok leszek a világcég ottani szakmai vezetője! =))
Perwool
Se baj! Ezzel a dróthálóval épített lóistálló később jó lesz börtönnek!
karma1
@RonaGyuri: Soha ne mondd, hogy "soha", mert soha semmi sem keso!...:o))) En csak egy kicsit vagyok arrebb... Nezz egy masik kontinenst, delkeletebbre, es annak a legeslegalso sarkaba...:o))) Here is the Paradise,...Nincs tomegkozlekedes, nincs mas, mint hazugsag-nelkuliseg...Tudod, hogy mire fizeted az adodat (3 havonta jon egy elszamolas, fillerre pontosan), 3 evenkent levalthatod a vezetoket, ha nem tetszik - iden szeptemberben lesz a valasztas, mert John Key tavaly decemberben lemondott, most a helyettese lett az utodja , 15 szazalek AFA, szeleromuvek, biokaja, 2025-re a cel, hogy dohanyzasmentes lesz az orszag, 2050-re az, hogy az osszes viz ivovizminosegu lesz. (A Te Anau Lake jelenleg 96 % tisztasagu, annak ellenere, hogy motorcsonakaznak rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.