A budapesti rendőrök marihuánát, amfetaminszármazékot, hasist, LSD-bélyegeket és ecstasy tablettákat találtak három kábítószer-kereskedő férfinál – írja a police.hu.

2017. február 23-án a Budapest VI., Andrássy úton megállítottak egy autót és az utastérben több mint egy kilogramm marihuánát találtak. A 22 éves budapesti M. Olivér gépjárművének átvizsgálásakor az ajtókárpit alatt további 101 darab kábítószer-tartalmú tablettát, valamint a csomagtérben 14 darab növényi magot is találtak elrejtve.

17 kilós drogfogás a fővárosban – videó

Fotó: police.hu

A nyomozás eredményeként beazonosították azt a férfit, akitől M. Olivér korábban a kábítószert vásárolta. A rendőrök még aznap este megjelentek a 36 éves B. Gábor XV. kerületi lakásánál, ahonnan éppen egy másik vásárló távozott. N. Péter ruházatának átvizsgálásakor a kabátjában 104 gramm marihuánát találtak.

B. Gábor lakásán a házkutatáskor 15,5 kilogramm marihuánát, 300 gramm amfetaminszármazékot, 416 darab LSD-bélyeget, 2000 darab ecstasy tablettát, 5 gramm hasist és több millió forintot foglaltak le a nyomozók.

A terézvárosi rendőrök mindhárom férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Velük szemben kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indítottak nyomozást. A rendőrség – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Ahhoz képest, hogy hányan közlekednek az Andrássyn, azok közül pont ezt az egyet ilyen nagy biztonsággal kiszúrni, ez már szakmai bravúr..
eugen4402
@wagabund: Csak gratulálni lehet a sikeres rajtaütéshez. Még akkor is, ha feldobták a majmot... Nem lenne itt az ideje egy törvénymódosításnak..? Arra gondolok, hogy akit drogterjesztéssel tetten érnek, annak teljes nevét, lakcímét nyilvánosságra lehessen hozni, talán (?) annak lenne visszatartó ereje...
karma1
@eugen4402: Ne nidd, hogy ennek barmilyen visszatarto ereje is lenne. Ha tudnad, hogy itt is milyen szigoruak a drogkereskedok buntetesei, de megis ujra es ujra megprobaljak, mert annyi penz van benne. A DUlop szigeteken az a kocsog duterte most kerult csak hatalomra, ott nem szaroznak am senkivel sem, mindegy, hogy milyen allampolgar, brit, ausztral, nemet tokmindegy - kivegzik, oszt jonapot. Meg az anyaorszagnak sem adjak ki, hogy ott tolthesse le a bunteteset.
Ez sem tartja vissza az embereket.
Kulonben meg elegge regota figyelhettek oket, ha pont az o autojukat allitottak meg. Az Andrassyn megallitani egy autot??? Hat az egy nagy matek: nincs hova leallni,... a ket kulso savon pedig el lehet tunni, csak ismerni kell az egyiranyu utcak rendjet. Bar elegge rizikos autoval menekulni Pesten mellekutcaban, nem csak a Terezvarosban...:o))))
karma1
@eugen4402: Es ugye megint csak nem ertem, hol kesnek mar azok a drogkereskedo, terrorista, noket eroszakolo menekultek? Mit nem adna erte sintersanya, ha nem XV keruleti meg VI keruleti magyarok lennenek, hanem Ali Mohamed Aleppobol... Dehat csak nem akar szerencsejenek lenni a ragyaskepunek...
A rendoroknek persze ettol fuggetlenul koszonet a munkajukert, mert nagyon sok fiatalt mentettek meg a korai halaltol, elesettsegtol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.