Volt egy álma azoknak is, akik 2010-ben a Fideszre voksoltak, és többnyire nem az volt, hogy a Fidesz lesz az Új MSZMP. A Momentum az új SZDSZ. Ennyi. Az ügy el van intézve. A pártját huszonhét (!) éve irányító politikai matuzsálemnek, aki hol miniszterelnökként, hol az ellenzék vezetőjeként dominálta a magyar közélet elmúlt közel három évtizedét, ez a konklúziója azután, hogy néhány fiatal politizálni merészelt egy olyan országban, ahol az ilyesmi rendszerellenes, felforgató tevékenységnek számít.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán a saját álmát meg a tolvaj sleppjének, a rokonainak az álmát valósította meg,
ők pofátlanul meggazdagodtak, közben milliók elszegényedtek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
"Orbán, az álmok mészárosa"

Mészárosnak pedig Orbán az álma.
karma1
Kivalo cikk... Csak mint a HVG altalaban...
nyanya001
Orbán a saját álmát meg a tolvaj sleppjének, a rokonainak az álmát valósította meg,
ők pofátlanul meggazdagodtak, közben milliók elszegényedtek !
RonaGyuri
@Horizont: Bocs, de olyan épelméjűnek, aki ismerte: mindig is legfeljebb rémálom lehetett!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/25/vendegcikk-gyilkossag-mindenkinek-volt-egy-alma/
Mindenkinek volt egy álma, Viktor. Van, aki már azzal is beérte volna, ha nem gyullad ki alatta a hármas metró. Ha elég a nyugdíja gyógyszerre, ételre és fűtésre. Ha leaszfaltozzák végre az ő utcáját is, nem csak a polgármesterét. Ha a kórházba csak a vécépapírt kell bevinnie, a
gyógyszereket nem, és nem azon aggódna, hogy legközelebb már lehet, hogy orvost is kell hoznia magával, mert az sem lesz. Ha az iskolában az informatika órán használnák a számítógépeket és nem papírra írnák le, melyik billentyűket kell lenyomniuk egymás után. Ha megtanulnának a gyerekek minimum két nyelven (de tényleg), és nem tesiórát tartanának hetente ötször a folyosón. Ha az óvodába nem a szülőknek kellene behordaniuk kilószámra a gyümölcsöt, a folyékony szappant, és az uzsonnás szendvicsben nem fonnyadt répa árválkodna. Ha egyszer eljutna végre a család egy pár napos nyaralásra. Vagy ha lehetne egy gyereke. De nem lehet, mert még magukat sem tudják két fizetésből eltartani. És ha a nagyszülők unokáikat nem csak a szkájpon láthatnák. Mindenkinek volt egy álma, Viktor. Félmillióan például arról álmodoznak, hogy lesz rendes fürdőszobájuk, nem csak lavór és kerti pottyantós. Ennél is többen, köztük gyerekek tízezrei szeretnék egyszer azt érezni, milyen jóllakottnak lenni. Vagy nem fázni. Úgyhogy, majd ha ezeknek a „kis, egyszerű” vágyaknak a valóra válásához minden tőled telhetőt megtettél, na, majd akkor jöhetnek a tieid, Viktor. Ha meg nem vagy rá képes, vagy nem akarod, akkor el lehet takarodni az elvtársaiddal együtt. Mert mindenkinek van egy álma. Nemcsak Martin Luther Kingnek.
Nessy
@Eladott Ország: Ez nagyon szép üzenet ! Azt hiszem, sokunknak volt ilyen álma, amit elloptak, mint annyi mást! :-((
Manhattan
Emlékszem rá, hogy 2015-ben a parlamentben csak a Jobbik támogatta az olimpiáról szóló határozati javaslatot. Ezt vajon miért nem tolja a média?
Béla333
@Manhattan: 14.35
Nem kellene csúsztatni! A Fővárosi Közgyűlésben, ahol a tényleges döntés született, az összes párt támogatta az Olimpiát, egyedül az LMP szavazott ellene!:

"Az ellenzéki pártok vezetői gyors sajtótájékoztatót tartottak a közgyűlés megkezdése előtt, amelyen kiderült, hogy az MSZP és a Jobbik fenntartásokkal ugyan, de támogatja az olimpia megrendezését, míg az LMP a főváros jelenlegi gazdasági helyzetében inkább vágyálomnak tartja azt.
A beszédek végén a fővárosi közgyűlés 25 igen, 1 tartózkodás (Gy. Németh Erzsébet, DK), és 1 ellenszavazattal (Csárdi Antal, LMP) megszavazta, hogy támogatja a 2024-es budapesti olimpia megrendezését."
index.hu/belfold/budapest/2015/06/23/kell-e_olimpia_-_most_dont_a_fovaros/
RonaGyuri
Ennek az eszelős Mórickának mindig mindenről ugyanaz jut eszébe! =))
Macskaszem
@Béla333: A szocik akkor is taktikáztak, nem igazán tudták eldönteni, hogy a saját szempontjukból melyik lenne a jobb döntés, de ezzel is mellélőttek.
Béla333
@Macskaszem: 15.01
Az hogy 2015-ben hogy szavaztak (nem csak az MSZP!) az egy dolog, de már javában tartott az aláírásgyűjtés, amikor elkövették másodszor is ugyanazt a hibát:

reflektor.blog.hu/2017/01/25/ezek_leszerepeltek
Bár pártjaik igyekeznek ráülni az olimpiáról szóló népszavazás sikerének rollerjére, ennek ellenére Hajdu László (DK), Karácsony Gergely (P), Horváth Csaba (MSZP), Gajda Péter (MSZP) és Tóth József (MSZP) nem szavazta meg, hogy a Főváros vonja vissza az olimpiai pályázatot!
Így szavaztak a Fővárosi Közgyűlésben az ellenzéki pártok képviselői arról a módosító javaslatomról, hogy Budapest vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai játékokra benyújtott pályázatát:
Gajda Péter (MSZP): nem
Horváth Csaba (MSZP): tartózkodott
Szaniszló Sándor (MSZP): igen
Tóth József (MSZP): nem nyomott gombot
Trippon Norbert (MSZP): igen
Gy. Németh Erzsébet (DK): igen
Hajdu László (DK): nem
Karácsony Gergely (PM): tartózkodott
Székely Sándor (Együtt-PM): igen
Geiger Ferenc (Civil szervezetek): nem
Szabados Ákos (MSZP-DK-Együtt-PM): nem
Tokody Marcell (Jobbik): nem
Csárdi Antal (LMP): igen"

Kétszer ugyanazt a hibát elkövetni?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.