Szinte már a Fidesz kampányol a Momentum mellett, akkora igyekezettel próbálják őket megzavarni mindenhol.

Komáromban sem bírt magával a kormánypárt és támogatói, a Momentum Mozgalom ottani fórumát három fiatal zavarta meg egy molinóval, a helyi fideszes önkormányzat főtanácsadója pedig egyenként fotózta végig a fórum résztvevőit – olvasható a 444 cikkében.

A komáromi fórumra bevonuló kormánypárti fiatalok a cikk szerint már jó néhány, ellenzéket lejáratni megpróbáló Fidesz-szeánszon is ott voltak, ám az újságírók kérdéseire azt válaszolták, ők csupán egy baráti társaság, akik a Momentum minden vidéki fórumán részt fognak venni, mert szerintük a mozgalom egyik tagjának évekkel ezelőtti írása sérti a vidékieket. (Az írásról a Momentum tagjai már Szegeden is elmondták, hogy az csak egy ironikus szatíra volt a fennhéjázó budapestiek ellen Mécs Jánostól.) A háromfős ellenzők egy másik kérdésre azt állították, hogy minden útjukra ők dobják össze a benzinpénzt.

A Momentum szegedi fórumán történtekről ebben a cikkben olvashatnak bővebben:

 Fidelitasos aktivista zavarta meg a Momentum rendezvényét

A fórumon a 444 cikke szerint a komáromi fideszes önkormányzat főtanácsadója, Radics Gábor minden helyi résztvevőt lefotózott, majd leült az egyik munkacsoport asztalához beszélgetni a világ dolgairól.

A Momentum Mozgalom az ellenük tüntető három fiatalnak a Facebook-oldalán dobta föl az ötletet, hogy ha már úgyis minden vidéki fórumukra elmennek, akkor spórolva a benzinpénzen és a környezetet sem terhelve fölöslegesen, elviszik őket is, és az utazás alatt van idejük beszélgetni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Aki Én: A célközönség azt sem tudja mi az irónia. Ez a fideszes keménymag, ami ne elemez, kritizál csak átveszi a központból küldött új adatot.
telegdilaci
Nem is lehet, mást várni a sunyi hitvány Fidesz,nem tűri az ellentmondást,csak az a jó amit ők akarnak! mocskos férgek! én biztosan pofán vágtam volna amelyik Fityiszes ugatott!
namihami
Vajon az előadás helyszínénél miért nem tudták ezt a ""fotóművészt"" néhány baráti ""kattintással"" a helyére tenni és a gépből a kártyát, persze véletlenül, kivenni? A harmadik hasonló ""fotóséta"" után, persze a fent jelzett tevékenység aktív gyakorlása mellett, majd csak meggondolná, hogy a fotóhobbijának hol, kikről és mikor éljen.
Edmond Dantes
A Fidelitasz felélesztette a "fényes szelek" mozgalmát.Nekik hetven évvel ezelőtt legalább volt lendületük,nyomatékuk(figyelem:momentumuk!!!),ezek viszont csak fényes szellentések.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.