Van magyar gazdasági modell – fejtette ki Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Kiemelte: megvoltak a módszerei, hogy egyre több legyen az a jövedelem, ami a magyarok zsebébe kerül. Példaként említette a multinacionális cégekre kivetett különadókat, illetve a monetáris politika megváltoztatását.

Boros Imre úgy fogalmazott: kiderült, hogy Magyarországon is lehet inflációmentesen gazdálkodni, nem szükségszerűen van a mindenkori infláció fölött magasan a kamat. Az államkassza százmilliárdokat spórolt meg ezen, de a vállalkozások, valamint a háztartások is; ez a magyar modell lényege – hangsúlyozta.

Kitért arra is: itt volt az ideje a minimálbér, illetve általában a bérek emelésének. Ehhez meg kellett haladni azt a régi beidegződést, hogy a béremelés automatikusan indítja az inflációt – tette hozzá.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Amik a tények...28 országból a 26.-ak vagyunk gazdasági teljesítményben..."elmútnyóc"+6 év ennyire futottra..
Életminőségben 28-ból 27.-ek...csak Bulgária van mögöttünk...
Eddig nyakig voltunk a szarban, most fejre állítottatok, hogy csak bokáig érjen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
@Perwool: Éljen jól a politikus , hogy a munkájára tudjon koncentrálni, s a 4 millió rászoruló emberért tudjon fáradozni. Ez a garnitúra (értsd alatta az előzőeket is) fordítva ült a lóra.
Még mindig csodálom, hogy a "pofánkba röhögést", egyesek nem akarják észrevenni, mert nálam leginkább a hülyének nézés üti ki a biztosítékot. És még mindig nincsenek tömegek az utcán!
F_Viktor
Hulye ven f@sz!
Mondod, hogy "...megvoltak a módszerei, hogy egyre több legyen az a jövedelem, ami a magyarok zsebébe kerül. Példaként említette a multinacionális cégekre kivetett különadókat..."

Amiket a multik ranyomtak a Zemberekre!
Perwool
@Nagy Mária: Orbánék mélyítették a szakadékot a társadalmi osztályok között...G Fodor bevallotta, hogy a polgári Magyarország csak PR-fogás volt...a valóság a zsellértársdalom létrehozása.
A szabadságunkkal, az Eu-s pénzekkel nem tudtak élni politikusaink!
Csak egy kis ízelítő!:
"Csatlakozásunk óta végig haszonélvezői vagyunk az EU költségvetésének. 2011-ben 4,4 milliárd euróval, azaz 1300 milliárd forinttal kaptunk többet, mint amennyit befizettünk!
Magyarország éves kiadása 2011-ben 15 ezer milliárd forint! Ehhez képest 1300 milliárd az amit kaptunk! Magyarország (2014-2020) EU költségvetés alapján az eddigieknél is több támogatásban fog részesülni! (ennyit a külső segítségről)"
Itt a teljes cikk!vanholnap.hu/mennyit-fizetunk-be-es-mennyit-kapunk-az-eu-tol-az-ellenseg-nem-kulfoldon-van/
finn szauna
"Van magyar gazdasági modell" - ami egy fostalicska.

A magyar elit gumicsizmában jár, és falvédőre való rigmusokkal hülyíti a népet.

Eleinte okos volt az orbán nevű (de igazából már akkor is geci volt, mert túllázadta a dolgot, és hazudott, meg csalt - mást gondolt, mást mondott, mást csinált), de mára már hozzáhülyült a saját hülyeségéhez.
Régen csak másokkal akarta elhitetni, de most már ő is elhiszi (Egy ember képes becsapni, áltatni magát? Mint a szél!), hogy minden úgy van jól, ahogy ő csinálja, és rajta kívül mindenki hülye.
Aki mindenki mást hülyének néz, az a hülyék királya!!!

Orbán Viktor a hülyekirály - mert aki torzítja a múltat, a jelent, a jövőt, mások identitását, az hülye!!!

És most lesüllyedek a te szintedre orbán, és olyan falvédőre valót mondok... hogy csak na:

"Mindenhol jó a szántásban, de legjobb pénteken."
"Húzz a traktor, szánt az eke... És ennyi."
Zeta
Ezt szépen eladta, csak az a baj az adónak gyenge a nézettsége! Kar , hogy nem beszélte meg olyanokkal akik ezt nem így tudják! Ha kitekintünk , csak egy kicsit , a határon túlra, azt tapasztaljuk, hogy mindenben csúszunk a beka ala! Boros úr , gondolkodjon,n lásson!
justhpeter
Az öreg csicskának is meg kell élnie valamiből. nem ő tehet arról, hogy ebben az országban legjobban a seggnyalásból lehet megélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.