Mindig is 55 ezres atlétikai stadiont szeretett volna Csepelre? Nincs miért aggódnia, hiszen a kormány megígérte: a beruházás akkor is megvalósul, ha nem lesz olimpiánk. Új híd és szélesebb autópálya is lehet, sőt, épülhet szlalomkajakpálya is, ha nem csak trükköztek a költségekkel a pályázatban.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anyuci
Semmi ! Nem is volt rá pénz, ahogy az olimpiát is új hitelből és új különadókból akarták ! SOHA nem tartották még be a szavukat, miért tennék most ???
Hellcat
Nem lesz Olimpia de a pénzt csakazértis ellopják...lásd a PUskás hirtelen drágulása. Budapestet meg jól megfenyegették a támogatások elvonásával..Milyen rendszer ez kérem...a kormány ellen van valami akkor ott elvágjuka zsinórt? A nép népszavazna a kormány meg eldönti, hogy nem? Na gyűjtsünk akkor még aláírást, pl az ügynökakták feltárására...arra kurvaélet, hogy összejönne az aláírás...
nyanya001
Felcsútot fogják fejleszteni mert rövidesen az lesz az ország fővárosa.
Pénztáros Lőrinc lesz a kivitelező mert mg nem lopott eleget stróman !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.