Feloszlatta magát az Országos Roma Önkormányzat, korábban Farkas Flórián miniszterelnöki biztos vezetése alatt álló, több mitn 1,5 milliárd forintos EU-s pályázati pénz szabálytalan elköltésével gyanúsított Híd a munka világába nevű foglakoztatási szövetkezet – tudta meg a RomNet. A csalással keletkezett adósság nagyobbik részét a kormány fizette ki, de hogy miért, azzal kapcsolatban Rétvári Bence államtitkár csak sumákolni tudott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez a gagyi Rétvári teljesen elkósásodott! Rendesek a magyar adófizetők, szépen kiifzetik a cigánydőzsit, mert a kajmán úgy akarja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Flórit megkérdezték: Hol a pénz?
www.youtube.com/watch?v=6jGaIjJzaEA

Így védte meg Lázár János Farkas Flóriánt az ügyben. Csak erős idegzetűeknek ajánlom.
youtu.be/ovrohCoNX-A
aremy
mekkora lehet ott a szar ha egy évig takarították?
RonaGyuri
mi az hogy felszámolták, hagyták hogy felszámolják magukat, így esély sincs az elszámoltatásra!
CsipkeRózsa
Csak most számolták fel, eddig mire vártak?
quadrocopter
Ez a gagyi Rétvári teljesen elkósásodott! Rendesek a magyar adófizetők, szépen kiifzetik a cigánydőzsit, mert a kajmán úgy akarja!
justhpeter
@human: Rendben. Lázár megvédte Flórit, és igaza van. ne támadja senki sem azért mert cigány. Ezt én is elítélem. Fizesse ki Lázár és Orbán azt a pénzt ami eltűnt és minden el van felejtve.
Aki pedig még adott nekik 1,3 milliárdot az valamennyi pénzügyi bűncselekmény valamennyi törvényi tényállásában foglaltakat megvalósította és mehet a dutyiba. Orbán és Lázár, miután az összes pénz visszafizette.

Mert úgy néz ki az ügy, hogy bemegyek az OTP-be egy RPG-vel és kérek egy milliárdot, különben szétlövöm a kócerájt, majd mikor megkapom a pénzt még visszamegyek és kérek még két milliárdot, mert az nekem jár.
nezelodo
@aremy: A büdös azért megrekedt a Kárpátmedencében, hiába "takarították" (takargatták) eddig.
nyanya001
Ideje lenne a Fideszt is felszámolni !
Sok eltussolt ügy után végre nyomoz a hatóság egy minden tekintetben a korrupció gyanújától bűzlő fideszes balhéban.

A dunakeszi önkormányzat idén január 12-én megvásárolt egy ártéri erdőt. Az erdő csupán 3 hektár, a város mégis 250 millió fizetett ezért a területért. Ez hektáronként több, mint 83 millió forint, ennyi pénzből a francia riviérán is bevásárolhatott volna a fideszes önkormányzat. Még egyszer: egy ártéri erdős területről van szó, ami nyilvánvalóan a töredékét sem éri ennek az árnak.
pestibulvar.hu/2017/02/27/tegyel-le-mindent-kiderul-bukik-a-fidesz-vagy-polt-peter-kozbelep/

Vajon melyik haveré lehetett ez a 3 hektáros ártéri erdő ?
nyanya001
Farkas Flóri meg a pártfogója vidáman röhög a markába az elsíbolt 1,5 milliárddal !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.