Új kampányba kezdett a K-monitor. A korrupció ellen átláthatósággal küzdő szervezet örökbefogadási programot hirdetett a Patreon.com-on. Mostantól bárki örökbefogadhat egy közszereplőt, ha kíváncsi, milyen ügyekkel hozták összefüggésbe, kikkel említik egy lapon. – írja a hvg.hu.

A támogatókat arra kérik, járuljanak hozzá egy-egy közszereplő, pl. Habony Árpád, Simicska Lajos vagy Polt Péter tevékenységének minél széleskörűbb megismeréséhez azzal, hogy havonta fix összeggel támogatják pártfogoltjuk ügyeinek éves követését. A támogatók aztán személyre szabottan értesülhetnek a "gyermekükkel" kapcsolatos hírekről, vagyonnyilatkozatokról.

A lehetőség természetesen közszereplők számára is nyitva áll, például ha Botka László Gyurcsány Ferencről szóló cikkeket szeretne követni, vagy Orbán Viktor a K-Monitor közbenjárásával szeretne követni, hogy mit derített ki a sajtó vejéről, Tiborcz Istvánról. Az ő felajánlásaik, ahogy magánemberek vagy cégek örökbefogadói felajánlásai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a szélesebb közvélemény is tájékozódhasson Magyarország legbefolyásosabb embereinek gazdasági-politikai összefonódásairól, az őket ért esetleges korrupciós vádakról és azok cáfolatáról – írta a K-Monitor.

A K-Monitor több mint 40 ezer cikket készített az elmúlt 10 év közpénzes visszaéléseiről, a kereshető adatbázisban havonta 30 ezer ember kattintgat.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne már fizessek azért, hogy felhúzzam magamat? =))
RonaGyuri
Tarlóst és a médiát nem lehet? Több mint egy félórája várom, hogy a derék magyar média megemlítse, hogy két szerelvénnyel is gond van az M3-nál! =))
Perwool
Én elkezdtem a gyűjtést! Eddig 1 km kender kötelet sikerült összegyűjtenem, feltudom ajánlani. Várom a fa és lámpaoszlop felajánlókat!
adrenalink
Ha nem lehet szülőtartásra kötelezni őket, nem érdekel a téma:-)))
papa.49
Van két üres kiadó disznó ólam, tágas, kifutóval, abban mászkálhatnának kedvükre)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.