A Fidesz visegrádi frakcióülésén Orbán Viktor miniszterelnök egyik legfontosabb üzenete az volt, hogy nem szabad hátradőlni, a Fidesz jól áll, de ez nem adhat okot az elbizakodottságra - értesült a Figyelő. A hetilap szerint a kormányfő arra is emlékeztette frakciótársait, hogy ellenzékben politizálni pocsék dolog. A kormányfő szerint sokan elfelejtették az elmúlt hét évben, hogy milyen keserves dolog ellenzékben lenni. Lehet azt gondolni, hogy az ellenzéki lét tisztességesebb, de ellenzékben politizálni pocsék dolog - számoltak be a Figyelőnek kormánypárti beszélgetőpartnereink. A visegrádi frakcióülésen az is kiderült, hogy a kormánypárt a választásokig nem tervez nagy horderejű szabályozási változtatásokat. A Fidesz beindítja a nemzeti konzultáció új hullámát. Öt témában kérdezik meg a lakosság véleményét: a rezsicsökkentés megvédéséről Brüsszelben, az adópolitikáról, a munkahelyteremtő támogatások nemzeti körben tartásáról, a civil szervezetek külföldi befolyásolásáról, valamint a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na mondja a fidesz aki ellenzékben NEM CSINÁLT SEMMIT...be se jártak dolgozni de a fizut azért felvették.
quadrocopter
Többek között azért is pocsék dolog, mert nem lehet hozzáférni a Nagy Fazékhoz! Nem lehet saját lábon állni, nem lehet szir-szar ledvilágítással hülyíteni a gyertyához szökottakat, saját pénzből kell meccsekre kirándulni!
Igaz, gagyi?
Perwool
"A mostani kormány felfogása szerint a demokrácia abból áll, hogy az emberek csak arra valók, hogy négyévente elmenjenek szavazni és bedobják a cédulát. Utána csönd, s ők azt csinálnak, amit akarnak. Egypártrendszerű logikában gondolkodnak, bár kényszerűen tudomásul veszik, hogy több párt van Magyarországon. De az emberek nem szavazógépek, akik négyévente egyszer szívességet tesznek a politikusoknak. Az elmúlt hetek sztrájkjai olyan érzést, üzenetet és bátorítást jelentenek, hogy az emberek nem hajlandóak tudomásul venni és tiltakoznak az ellen, ami körülöttük történik. Magyarország ma a kezelhetetlenség irányába halad, lassan nincsenek olyan politikai erők, akik garantálni tudnák, hogy az események az alkotmányosság medrében maradnak.
Indokoltnak tűnik a kérdés, hogy a mai helyzetben van-e értelme sokat foglalkozni egy elfogyóban lévő, szélsőséges programot képviselő törpepárttal. Szerintem nincs."
- Orbán Viktor, 2007.12.03.
"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Meggyőződésem, hogy egy nemzet, egy ország életének három fontos területe, három kiemelkedően fontos területe van: a megélhetés, az egészségügy és az oktatás. Egy olyan országban, ahol ez a három terület, a megélhetés, az oktatás meg az egészség drámaian romlik, egy olyan országban a válság kifejezés indokolt. Egy ilyen országban semmilyen más adatnak nincsen jelentősége. Nem érdemes nézni. Minden más adat előhozása csak az igazság elkendőzésére szolgál, vagyis mellébeszélés. "
2007. november 4. Orbán Viktor
Hellcat
Na mondja a fidesz aki ellenzékben NEM CSINÁLT SEMMIT...be se jártak dolgozni de a fizut azért felvették.
aremy
@Perwool:na ezt a három fontos területet sikerült nekik a sárba döngölni.és a magán vagyonukat gyarapítaniuk a köz kárára.
Perwool
@aremy: 10 éve még így gondolta, a hívők pedig tapsolnak!
Egykutya mondjuk a teljes politikai gárda. De az tény, hogy az Orbán hívők voltak eddig a legrugalmasabbak a nézetek durva változásaival kapcsolatban. Ezeknek mindegy mit hallanak, csak Orbán szájából jöjjön! Az ember úgy gondolná, hogy a komcsiból a Liberális Internacionálé alelnöki székén keresztül a szélsőjobbig eljutó politikus egy életre hiteltelenné válik. Általában igen. Csak nem nálunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.