A kormány megszüntetné a 300 nm-nél nagyobb ingatlanok kötelező építési engedélyeztetését. Mészáros Lőrinc épp most épít egy ilyen villát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
A francba, várhattam volna két évet...

:D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
A francba, várhattam volna két évet...

:D
bakegya
Torkos hernyók ezek a fityiSS ORBÁN MAFFIÓZÓK-
A Gellérthegy szétbarmolását időben jelezték,mért csakkk most lepleződik le a vandál banda cselekménye-
Az építési korlátok fellazításával amúgy egyet értenék,ha lenne miből építkezni a sok fedél nélküli magyarnak is,nem csakkk ennek az élősködő orbán-mészáros bandának.
A természetkárokat okozókat viszont kerékbe törném ,azonnal!!!
bakegya
Elegáns fekete autók agitálnak már több hete a frekventált részein az országnak-a polgármestereiket eligazítják a témában.A külterületek NAGY BIRTOKAINAK beépíthetőségén lobbiznak.A szomszédomban -ezen oknál fogva,már legalább 200 köbméter éger,tölgy,cser bánja,az úgynevezett faluerdő ligetre van már vágva-út a fideSS szőlőhöz-feltételezem holnapután már le is lesz betonozva az új kastély-és borházhoz a nem csakkk gyalogút.A gáz VEZETÉK MÁR 99-BEN KIÉPÍTETTE A VICCTOR.
papa.49
Sok új építésű kastély lesz az országban a bukta után, mert azokat nem tudják elvinni, viszont az utolsó darabig EL KELL VENNI ŐKET!!!
Eladott Ország
Sikerült a kormánynak egyszerűsíteni a "nem kell építési engedély" fogalmát, Lézer Jani szarkeverő tótumfaktum segítségével. Az építési folyamatba a kötelező tervező és kivitelezői felelősségbiztosítással, bevontak egy új szereplőt a folyamatba a biztosító társaságokat. Ez értelemszerűen költségnövelő tényező, mely az 5%-ra csökkent a lakásépítés ÁFÁ-ját szépen el is viszi. A szereplők számának növelésével, sikerült a szarkeverést is megoldani, mintha azelőtt nem lett volna lehetőség az építési hibákat bírósági úton perelni, kivéve a fidesz rablóhorda által ellopott közpénz milliárdokat. Most majd kifizetik a biztosításokat és jöhet a következő lépés megint a bírósági út. Nesze semmi fogd meg jól! Mindez a luxusvillát építőknek nem fog gondot okozni, csak az egyszerű keményen dolgozó kisembereknek. Hála a kormány könnyítő intézkedéseinek, hogy "nem kell rá építési engedély" vaze!
1magyar
@Eladott Ország: Én úgy értelmezem, hogy ha valaki a háza mellé épít még egy szobát, csak be kell jelenteni és kész.
Milyen biztosítóról írsz?
Eladott Ország
@1magyar: www.veszpremikamara.hu/hu/veszprem-megyei-kereskedelmi-es-iparkamara/cikkek/epitoipar-kotelezo-tervezoi-es-kivitelezoi-felelossegbiztositas-96045
Kinek kell felelősségbiztosítást kötnie?
Fontos kihangsúlyozni, hogy kötelező felelősségbiztosítás kizárólag az egyszerű bejelentéssel érintett lakóépületek esetében áll fenn. (2017. január 1. napjától bővült az egyszerű bejelentéssel végezhető építési tevékenységek köre)
epitesijog.hu/2000-az-egyszer-bejelentes-2017-januartol-hatalyos-uj-elirasai
Az egyszerű bejelentés kötelező mellékleti között is változást tapasztalhatunk, mivel 2017. január 1. napjától más tartalommal kell készíteni. A továbbiakban már a PDF/A formátumban feltöltött kivitelezési dokumentációnak nem tervezői, hanem „csak” költségvetési kiírást kell tartalmaznia. Azt, hogy "csak be kell jelenteni és kész", az csak Parasztvakítás volt Lázár tótumfaktumtól, hogy az állam milyen fasza gyerek. A korábbi engedélyezési eljáráshoz nagy szívás az építtetőtől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.