Még az id elképzelhető, hogy az ügynökakták miatt is aláírásgyűjtésbe kezdenek. A Momentum elnöke szerint addig nem fejeződik be a rendszerváltás, míg a vezetők zsarolhatóak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Igaza van, ezzel kellett volna kezdeni 1989-ben! Hajrá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A tegnapi hírek fideszes nyilatkozatai alapján az látszik, hogy elkezdték mosdatni az ügynököket. Az új kommunikáció szerint az ügynökök csak a dolgukat végezték. Ez is csak egy szakma - mondta a kormányból nemrég távozó III/II exügynök rendészeti államtitkár. Szóval már készítik elő a terepe arra az esetre, ha netán az ügynöklisták nyilvánosságra kerülnének.
Aki Én
Kérdés mi maradt meg belőle, mennyire hiteles, mennyire magyarázható?
Egy biztos. Jelenleg a fideszben van a legtöbb ex-szoci, akik hozzájárultak az előző rendszer működtetéséhez. Vagyis, ma minden megnyilvánulásukkal magukat köpik pofán, magukat komcsizzák.
szaboria1
Akik már voltak kormányon és érintettek lennének mára már el tüntettek magukról mindent.
aremy
@Aki Én: a meg maradt lista annyira lesz hiteles mint az antall aki szemezgetett belőle ahelyett hogy nyilvánosságra hozta volna.és a gyereke is ilyen hiteles!!!
Cicamama55
@nezelodo: Kiderült volna, hogy ki ebből a szempontból a tiszta lappal induló politikus, s ezzel egy csomó azóta is folyó találgatás, rágalmazás elkerülhető lett volna. S ami a legfontosabb, ez a zsarolásra is okot adható tény, ki lett volna időben pipálva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.