Az Index egyik olvasója küldte be azt a képet, melynek tanúsága szerint a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi iskola farsangján egy felső tagozatos gyerek Ku-Klux-Klan-tagnak öltözött avagy öltöztették. Hasonló a hagyományos spanyol húsvéti kosztüm is, azonban a jelmezen díszelgő KKK vörös alapon ezüst kereszt egyértelművé teszi, hogy a hírhedt amerikai rasszista szervezetre utal a farsangi szerelés.

Egy gyerek Ku-Klux-Klan-tagnak öltözött a pilisvörösvári iskolai farsangon

(Index olvasói fotó)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Egy erdélyi farsangi mulatságon készült a felvétel, ahol azt láthajtuk, hogy egy kislány szíriai migránsnak öltözött be, mellette pedig egy kisfiú az őket üldöző rendőrt alakítja.

A gyerekek a – valószínűleg felnőttek által írt – szöveget úgy hadarják, mint a verset.

Megtudhatjuk, hogy teljesen természetes, ha a rendőr felpofoz egy illegális bevándorlót, és egészen döbbenetes, hogy a jelenet végül vesztegetéssel zárul – a rendőr elfogadja a kenőpézt, és tovább engedi az asszonyt és gyermekét."
propeller.hu/nagyvilag/3269169-migransnak-oltoztek-mocsok-merkelkerol-enekeltek-magyar-gyerekek
human
@human: A fentebb idézett cikk egy másik farsangi eseményről szól természetesen. A cikkben videón meg lehet nézni hogy adták a gyerekek szájába a "mocskos Merkel" szavakat. Gratulálok a tanároknak és a szülőknek egyaránt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.