Mivel magyarázza Mészáros Lőrinc, hogy cégének árbevétele gyorsabban nőtt az elmúlt tíz évben, mint az ezalatt világbirodalmat kiépítő Facebooké? A felcsúti polgármester szerint egyszerű a válasz: ő az okosabb.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Félanalfa Béla Gázriasztó Lőrincz gázórával lemérte a saját IQ-ját!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@nemkati: Kis kíváncsi! Mondjuk lyukas "lufi"...érthető voltam?
JAJMÁR
Nem! Nem lehet mindig mindent banális hülyéskedéssel elintézni! Ez már nem az a kategória ! fölháborító és szégyenteljes!
eugen4402
Uraim, egy nehézsúlyú profi bunyómeccset nem lehet az első menetben KO-val befejezni. Javasolnám Mészáros sporttársnak, hogy még 3 - 4 meneten keresztül az okosságot ne forszírozza... Talán előjöhetne azzal, hogy ő mennyivel szebb. Vonzó, lebilincselő arcával elnyerhetné a pontozóbírók szimpátiáját. ...Persze Pubi, okos vagy, csak ne figyelj oda, majd akire tartozik, az intézi...
F_Viktor
@Perwool: Irod:
"Mészáros Lőrinc megmutathatná "közbe szerzések" nélkül a vállalkozói "zsenialitását""

A szomoru az, hogy ez a fostroman az elkovetkezo kormany-bukta utan is elni fog, mint Marci Hevesen. Valahol Del-Kelet Azsia egy csendes szigeten.
Majd unalmaban ir egy konyvet, amelyben kifejti, hogyan gyozte le zsenialitasaval Zeckerberget (talan elotte utana jar ki is ez az ifju, mert most meg tuti osszekeveri valami kezmuves cukorka gyartoval).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.