Az illegális bevándorlókat nem szabad beengedni az országba, és mivel a tavasz és a nyár hozhat meglepetéseket, folyamatban van a rendőrség és a hadsereg megerősítése – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Makón.

A magyar kormány mindig azt tanácsolta Európának, hogy a határokat kerítéssel, jogi eszközökkel és élő erővel meg kell védeni – mondta Lázár János egy iskolában tartott lakossági fórumán mintegy száz ember előtt. Hozzátette: volt olyan nap, amikor tízezer rendőr és katona szolgált a határon.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus úgy fogalmazott, a tavasz és a nyár hozhat meglepetéseket, ezért folyamatban van a rendőrség és a hadsereg megerősítése.

A kormány döntött arról, hogy a magyar-szerb határon második kerítés épül. A román határon nincs szükség kerítésre, de a tervek készek, az alapanyag és a szükséges források rendelkezésre állnak, ha a helyzet rosszabbra fordulna – közölte a politikus.

Lázár János kitért arra, hogy a tervezett új szabályok szerint a jövőben ha egy migránst az ország területén bárhol elfognak, visszaviszik a határra, és ott kell tartózkodnia, amíg jogerősen el nem bírálják a menedékkérelmét. Jelenleg 580 migráns van az országban, ők is visszakerülnek majd a határra, ahol konténerekben várhatják ki a döntést.

Nyugat-Európából – elsősorban Svédországból és Németországból – 2015-ben oda érkezett bevándorlók közül 30 ezer embert akarnak visszaküldeni Magyarországra – mondta a miniszter, aki szerint ez a következő hónapokban komoly vitát vált majd ki.

A kormány mindent elkövet, hogy ezeket az embereket ne kelljen befogadni, hiszen nem Magyarországon, hanem Görögországban léptek az unió területére – hangsúlyozta a politikus.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Takonyorrú lézeresszarjankó ebbe fogtok belebukni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Akad még a CBA ban rohadt szenya...valahova el kell passzolni.
Perwool
"rendőrség és a hadsereg megerősítése"

Ha addig ki nem fossák a belüket a penészes szendvicstől!
És "tüdőnyiszit" nem kapnak a körülmények miatt!!!
Perwool
Remélem, a következő ötlet nem az lesz, hogy kezdjünk drótot pakolni a nyugati határra is, nehogy onnét idejöjjenek Mohamed hívei. Mert ugye minek tengődne a rothadó nyugaton is, mikor itt van Európa mintaországa? Aztán egy szép nap azon vesszük észre magunkat, hogy bármerre indulunk mindenhol drótba ütközünk, az átkelőknél meg egy-egy TEK-es érdeklődik majd, hogy hova-hova hazaáruló?
wagabund
..."a tavasz és a nyár hozhat meglepetéseket, ezért folyamatban van a rendőrség és a hadsereg megerősítése."...

ajaj...akkor nagy a baj...ezek már tudnak valamit...
F_Viktor
Jajj, de kivancsian varom a "komoly vitakat" a nemetekkel es a svedekkel, meg persze azt a 30 ezer menekultrol szolo kulfoldi hireket!
Szavadat ne feledd janko, mert en arra fogadtam, hogy oruleteset bloffoltel ott Makon a 100 birkanak.

Azon is elgondolkodhatnal, hogy oda a. sarmossagod, ha egy akkora varosban csak 100 egy bites idiota ker a mantradbol.
aremy
@wagabund: a majakovszkij utcai robbantást is korábban kezdték emlegetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.