Orbánnak, ki tudja hányadszor, elgurultak a csapágygolyók a fejében. Látszólag. Mert az utóbbi idők egyik legvilágosabb beszédét tartotta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Budapesten rendezett gazdasági évnyitóján. Önmagához képest. Igazi üzenetbeszédet tartott. Hogy elfelejtette volna, honnan jött? Ezzel sem lenne, és nincs is egyedül. Meg aztán ezt sem igazán. De ennyire kár lenne előre rohanni a beszédben. Illetve abban, ami közhírré vált belőle. Amely híranyagban igazi vezérszólammá vált az etnikai vonulat. Ami teljesen világos: Orbán immár vállaltan ráhajtott a Jobbik középre húzódásával leszakadó szélsőjobboldali választókra. Mert valószínűleg ráébredt: a saját törzsválasztóinak egy része is lemorzsolódhat, ha valakik veszik a fáradtságot és konkrét adatok, konkrét gazdasági ötletek mentén kezdik tematizálni a választási felkészülést. Márpedig a korrupció, a pártsógori komaság rendszerének adatai veszélyesek lehetnek. Ahogy valószínűleg az ügynökakták kérdése sem...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Van, amelyik diktator nagyon oregen hal meg, de pl. csak ritkan ugy, mint Castro...(Agyban, parnak kozt...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1:tegnap, 23:59
Képzeld el, nekem meg a diplomám egyidős OV-val! Mégis reménykedem!!!-:)))

Ps. Még az apjánál is idősebb vagyok!
karma1
@bencemacska: Hat pedig nem ugy nezel ki a beirasaid alapjan...:o))))) Sokkal, de SOKKAL fiatalabbnak.latszol...:o)))
bencemacska
@karma1: Köszönöm a bókot, de sajnos érzem!!!
karma1
@bencemacska: Nyugodj meg, mindenki erzi a korat, igy-ugy - ez vele jar...:o))) A lenyeg, hogy "odafont" semmi baj...:o)))) (A labunk-derekunk meg bejaratodik reggel egy kis teblabolas utan).
A ferjem egyik nagynenje Skociaban el, most 94 eves, es 85 eves koraban ismerte meg a szamitogepet az egyik dedunokaja altal. Azota feszbukozik, es csak tavaly hagyta abba az autovezetest, (O gyujtotte ossze a kornyeken az "oreglanyokat" - O hivta igy a 70-80 eveseket, es vitte bevasarolni oket).
Szoval sosem kell feladni, mindig jon valami sokkal jobb, ujabb informacio...:o)))
bencemacska
@karma1: Igazad van, a baj ott kezdődik, amikor az ember szellemileg lenullázódik. Utána már nem élet az élet, csak vegetálás!
Mondok keményebbet: férjem két hét múlva belép a 89. életévébe, és minden nap 3 órakor kel, elmegy megetetni a kutyát és a macskát. Befűt nekik, a kutyát elviszi sétálni és délben 1-2 órára jön haza!
Utána nézi a TV-t!!!
karma1
@bencemacska: SZUPER! Az Isten tartson meg Benneteket meg jo sokaig! Es ILYEN jo egeszsegben! ...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.