Szerda reggel tette közzé honlapján a Momentum Mozgalom, mennyit dobtak össze nekik a NOlimpia kampány támogatói, és mire ment el a pénz a kampány során.

A Momentum posztjából kiderült, több mint 1500 helyről érkezett a pénz.

Az összesen 18 239 762 forintos összegből 13 992 197 forintot költöttek el, tehát maradt nagyjából 4 millió forint.

Kiderült, mennyibe került a Momentum kampánya

A Momentum azt mondja, a fennmaradó pénzből

a kampány során felvetett országos problémákra (egészségügy, oktatás, megélhetés, lakhatás, és a közlekedés) szeretnénk megoldásokat keresni és válaszokat adni.

Az összeget az országjárásra és a megoldási javaslatok kidolgozására fogják fordítani.

A legtöbb pénz telefonos kampányra (6,2 millió) és a pultokra (1,5 millió) ment el, viszont első blikkre meglepően sokat költöttek kitűzőkre (1,1 millió) és médiafigyelésre (810 ezer).

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
Jól van. Legyünk naívak és feltételezzük, hogy a civil szervezettet civilek támogatták (nem politikai érdekeltségek). Kérdés: Melyek azok a civil személyek és vállalkozások, akik annyira biztosak abban, hogy az Olimpia olyan veszteséget okoz nekik, hogy annak elhárításának érdekében pénzt is áldoznak?
mekkelek
@almalibre: Gondolom George Soros és Simicska közös gyereke támogatta a momentumot.
Minden gondolkodó polgár tudja hogy az olimpiát az összes magyar adófizetô fizette volna és egy szûk kör húzott volna hasznot belôle. Amúgy a kormány maga hárította el az olimpiát a pályázat visszavonásával mert a menekültellenes népszavazás buktája után nem akart mégegyet.
A kormány a mi pénzünket szórja propagandára és stadionokra, semmi kivetnivaló nincs abban ha egy civil szervezet adományokból fedezi költségeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.