Az apát február közepén vették őrizetbe, miután halálra késelte egyik gyermekét. Az áldozat egyik testvérét, pedig a 16 éves öccsük verte halálra.

A Zsaru magazin azt írja, az érintettek szeptember végén házibulit tartottak, ahol ittak majd összevesztek. A többiek kizavarták őket az utcára, ahol egymásnak estek.

A legkisebb testvér széttörte a ház bejárati ajtaját és az egyik léccel rontott 27 éves bátyjának. Az áldozat megszédült az ütésektől és a földre esett, ám öccse még ekkor sem állt le, többször lesújtott a fejére. Az eszméletlen fiatalt mentőhelikopter vitte kórházba. Több műtéten átesett, ám végül december 7-én meghalt. A kistestvér ellen halált okozó testi sértés miatt folyik eljárás.

A családban gyakoriak voltak a veszekedések, a gyermeke megölésért előzetesben lévő apa rossz viszonyban volt mind az öt fiával. Egyszer ő is megsérült, miután 33 éves gyermeke a vita hevében tavaly márciusban kétszer megszúrta. Az 56 éves családfőnek szerencséje volt, bordái tompították a szúrások erejét. Ebben az ügyben is tart még a nyomozás, a legidősebb testvért életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják.

Az anya idén február elején költözött el otthonról, miután eldurvultak az otthoni állapotok. Rá egy hétre történt az újabb tragédia. Hárman voltak otthon, az apa és két fia. Mindhárman ittak majd összevesztek. A családfő elment sétálni, de azután is folytatódott a vita, hogy hazatért. A férfi azért kezdett veszekedni gyermekeivel, mert szerinte nemcsak ittak, hanem drogoztak is. A 30 éves áldozat kikérte magának a gyanúsítást és átment apja szobájába, ahol dulakodni kezdtek. Lökdösődtek, a másik fiú próbálta szétszedni őket, de nem sikerült, a verekedés az udvaron is folytatódott. Végül a szülő berohant a házba és egy nyeletlen, ócska késsel tért vissza és mellkason szúrta 30 éves gyermekét.

A fiú kiment az utcára, de pár lépés után összeesett. Rengeteg vért vesztett és tizenöt perccel később életét vesztette. Az apa azt mondta, csak védekezni akart, mert félt, hogy gyermeke bántani fogja. Ő most előzetes letartóztatásban van.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
vannak családi szokások, van ahol gyilkolásznak, másutt saját lábon álldigálnak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.