Ellenlábas famíliák tagjai rontottak egymásnak két hullámban Dömsödön január 17-én – írja a police.hu. Először puszta kézzel, vértelen küzdelemben feszültek össze, majd a második csörte során késsel ejtettek súlyos sebeket.

Kajdácsi Imre főtörzsszázados így összegezte a történteket:

kiváltó okként értékelhetjük H. Eliot Elemér (22) és J. László (31) január 16-ai délutáni találkozását, amit közterületi kamerafelvételek dokumentáltak. Az autóval közlekedő fiatalabb gyanúsított és a gyalogosan haladó J. László közt szóváltás alakult ki, majd percekig tartó verekedés következett, aminek egy közterület-felügyelő vetett véget. A két fiatalember kölcsönösen helybenhagyta egymást, az atrocitás súlyosabb része azonban csak később következett be.

Véres vendetta zajlott le két ellenséges család közt Dömsödön

H. Eliot Elemér ezek után otthon elpanaszolta a rajta esett sérelmet, családtagjai egyből autóba pattantak, hogy felkutassák az ellenfelét.

 J. Lászlót otthonához közel, bátyja társaságában találták meg, itt ugrott egymásnak ismételten a két csapat. H. Elemér (48) és H. Nikolasz (20) nekiugrott J. Lászlónak és bátyjának, J. Istvánnak (33).

Az idősebb J. fivér erre kést vett elő, azzal H. Nikolaszt oldalán, H. Elemért combján sebesítette meg, a vérző férfiak elmenekültek a helyszínről. Mint kiderült, kórházi ápolásra szorulnak, ám sérüléseik nem életveszélyesek.

A rendőrök huszonnégy órán belül azonosították és elfogták az egymásra és a közösségi morálra egyaránt veszélyes rendbontókat, összesen öt férfi ellen indítottak büntetőeljárást.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A képről felismerem a ■ fejű elkövetőket. Ugyanezek lesznek a vádlottak padján 2019-ben. Ma még kormánypárti képviselőknek hívják őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Azért T. S. Eliot-ról soha nem hittem, hogy ilyen indulatos tud lenni...
nezelodo
Azt nem értem ilyen esetben minek kapkodnak annyira a rendőrök! Ilyenkor igazán felvehetnék a mentősök felszereltségük miatti sokkal lassabb tempóját!
papa.49
@nezelodo: Hát ez az megvárni a végét, és akkor elég az állva maradtat őrizetbe venni...
lópicigáspár
"Kajdácsi Imre főtörzsszázados" Mennyit változtak a rendfokozatok, mióta katona voltam... először megszüntették az alhadnagyot és csináltak belőle főtörzszászlóst, most meg ez a főtörzsszázados...! :)))) Valaki felhomályosítana hol helyezkedik el a rendfokozatok között, mert nekem nem sikerült beazonosítanom! :)))
A cikkhez meg csak annyit, hogy gondolom svéd bevándorlók hagyományőrző műsort adtak elő, csak a csúnya rászistá rendőrök akadályoztatták őket!
Csizmás Kond
@lópicigáspár: ...ez újságírói rendfokozat...:)
dr. prédikátor
@lópicigáspár: Pedig egyszerű! Főt9rzszászlós is meg százados is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.