A 24.hu munkatársai faggatták arról Felcsút polgármesterét, vajon szerinte is hazaárulók-e azok, akik aláírásukat adták a Momentum Mozgalom népszavazási kezdeményezéséhez. Ez ugyanis elhangzott a Mészáros Lőrinc által tulajdonolt Echo TV-ben.

Mészáros Lőrinc hangsúlyozta: ő nem tartja hazaárulónak az aláírókat, azokat már annál inkább, akik eleinte kiálltak az olimpia mellett, aztán megváltoztatták a véleményüket.

Lehet, hogy elhangzik (a hazaárulózás – a szerk.) az én tévémben, de még egyszer mondom, én nem gyakorlok semmiféle szakmai befolyást

- mondta.

Mészáros Lőrinc: "azt sem tudom, ki az a Momentum"

Arra a felvetésre, hogy a Momentum soha nem szeretett volna olimpiát, így nem is fordulhattak ellene, a vállalkozó azzal reagált:

Azt sem tudom, ki vagy mi az a Momentum. Számomra ez egy nem létező szervezet.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Egy majomnak értelmesebb ábrázata van alvásközben, mint ennek a takonygerincűnek.

kepkezelo.com/images/ct7tked7qwak1x6l37h8.gif
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Még elég ügyetlen vagy Lőri, a kajmánt nézd meg, milyen döccenések nélküli hazugságokat nyom le! Téged nem oktatott ki, csak bedobott a mély ( maffiás) vízbe!
Aki Én
Akkor a néhai liberális, ex-szocialista orbán és társai is hazaárulók, mert megváltoztatták a véleményüket?
solidedge
Én megértem Mészárost. 80-as IQ-val lehetetlen követnie a körülötte zajló folyamatokat.
coni
Előrelépés, hogy szóltak neki, hogy az Echo is az övé...
CsipkeRózsa
Egy TV tulajdonos és laptulajdon közeli ember nem néz híradókat, nem olvas újságot. Így hihető is lehet, hogy nem tudja, "ki vagy mi az a Momentum".
elnyomott
Neki bőven elég, ha azt tudja, ki az Orbán Viktor.
Eladott Ország
Enyhe vigasz, hogy 1956-­ban sem tengett túl a sajtószabadság Magyarországon és mégis előbb utóbb mi lett a vége. De hogy addig mi lesz és mennyibe fog kerülni, az egyre nagyobb kérdés. Vagy letakarodnak az értelmiségiek az elefántcsonttornyukból, beleértve a jobboldali érzelmű, de meglehetősen tisztán látó szürkeállományt is, és felemelik a hangjukat ezzel a sötét, sűrű, bűzös kurzussal szemben, vagy ebben a széleskörű elbutulásban a nemzeti gáz­ és mangalicaszerelők fogják jelenteni az ország értelmiségét. Az ilyenek lesznek a fidesz NER filozófusa mellett tanszékvezetők, vagy a Jóisten tudja még mik. Egy rendszerváltás is kevés lesz helyrerakni/újra felépíteni mindazt, amit szétvertek, amire rátették a gátlástalanságtól ragacsos kezüket.
vladimir putin
Tirpak magyarok!
Ma egesz este ezt hallgatni, ebbol meg lehet tanulni milliardok megszerzese!!!

coub.com/view/s9qwf
Cefi
Mészáros Lőrinc: "azt sem tudom, ki az a Momentum"

És még órákon keresztül lehetne sorolni, mit nem tudsz. Kezdve a magyar ABC-vel, a szorzótáblán át, a gerinc, a becsület, hazaáruló szavakig. Egyet tanulj meg mindenesetre előre, amit három éven belül hallani fogsz, és neked szól: Vádlott, az ítélethirdetéshez álljon fel!
Eladott Ország
Szeretném azt hinni, hogy disznó­ és csőszerelő létedre kábé semmit nem fogsz fel abból, ami
körülötted történik, viszont marhára utálnám, ha egy ilyen hülye dumával fel lehetne menteni
téged az alól, amit saját munkával, meg a jószerencsének köszönhetően elértél itt pár év alatt.
Lölö! Aki nem oly régen elfelejtett bevallani 1 milliárdot (végül is egy keményen dolgozó gáz­ és mangalicaszerelő esetében nincs ebben semmi különös), az ránézésre is akkora gazdasági zseni, hogy azt sem tudja, mi történik vele? Jut is eszembe! Lölö, a Népszabadságot pontos j-­vel, vagy ly-­al írják? Látom, hogy olyan nagyon öntudatodnál vagy, hogy már meg sem próbálsz úgy tenni, mintha nem stróman lennél. Csacsorászol, anekdotázol azzal a 37 szavas szókincseddel, és ami a legszörnyűbb, hogy totál deblikreténnek nézel mindenkit. Azokat, akiknek nem volt olyan szerencséjük az Orbán nevűvel, mint neked, akik napi 12 órás megfeszített munkával sem jutottak olyan magasra a gázszerelésből, mint te, akiknek – ellentétben veled – nincs annyi pénzük, hogy bármit megvegyenek, sőt, akiknek arra sincs pénzük, hogy biztonságosan életben maradjanak. Ezeknek te, félanalfabéta senki, magyarázod, hogy jobban élnek, nem csak Mészáros dúskál a szállodákban, közbeszerzésekben, közpénzben. És hogy semmi sem lehetetlen? Hát mióta a szotyola köpködő ­nyelvelő bajnok haverod és gazdád ráült az ország nyakára, ezt mi is így érezzük, Lölö, nagy igazságod van neked. Bár mi ezt úgy szoktuk mondani, hogy még az is lehet, hogy holnap is lesz lejjeb.
Perwool
Egy majomnak értelmesebb ábrázata van alvásközben, mint ennek a takonygerincűnek.

kepkezelo.com/images/ct7tked7qwak1x6l37h8.gif
Zeta
Vajon ki írja a napi menetrendjét, hogy tudja merre kell menni , mit kell neki aláírni? A nyilatkozatait , azt latszik, hogy ráhagyják, mert nagyon fogyatékos minden szava.
" Ügyvezető igazgatóként" nemsok jóra számíthat.
finn szauna
Azért, mert paraszt vagy, attól még nem kell parasztnak kinézni.

Mészáros Lőrinc a MAGYAR PARASZT mintapéldánya.

Mészáros a saját bevallása szerint okosabb, mint Zuckerberg - és ezt komolyan gondolta...
Mindig azt hittem, hogy egy szint után nincs lejjebb, de mindig csalódtam eddig, mert mindig volt lejjebb.
Már nem várok semmit az elemi orbanista magyaroktól, mert ezután is lesz lejjebb :(

Vajon hol van a legalja ennek a történetnek?
volvós
Bunkókám : " azt sem tudom "... Hát Te barom, menj el
az állatdokihoz, és irass fel Cavintont !!!
joopapa
Ez a kretén nem tud semmit! Elfelejtett egy milliárdot bevallani, elfelejtette hogy van egy cége! Hogy lehet egy hogy ez mindenhez ért, gázszerelő, földműves, vasútépítő, média stb! És azt se fogja fel hogy mekkora gáz hogy a saját tévéjénél egy volt komcsi lehazaárulózza azt aki nem akar olimpiát! Ezek a fideszesek lealacsonyították a Nemzeti szót mikor minden nemzetinek neveztek például a trafikokat, meg a hazaáruló szót a fideszes kommentelők és a bencsik féle volt mszmp-és seggnyalók, akik mindig az aktuális segget nyalták jó pénzért! Azt se tudják hogy mit jelent a haza áruló szó, vagy ha tudják és mégis mondják az még szánaémasabb!
kemeati
@silber13: Ki is ez a disznó?Ismeri valaki??
nyanya001
Amennyi eszed van nem is csodálom te köpedék !
Lackó50
Pedig megtanulhatná a nevüket,mert ez a társaság most húzott ki a zsebéből jónéhány olimpiával kapcsolatos zsíros üzletet. Na de ezt még nem fogta fel a Zuckerbergnél is okosabb kis fejével.
glorianna
@Lackó50: A zseb sem az övé, ugyan miért erőltetné meg azt az egy árva agysejtjét?
cikicakk55
Szerintem ez az ikunuku nem is látott még annyi pénzt amennyit állítólag keres.Nincs ennek semmivel sem több mint egy átlag gázszerelőnek,csak Ő azt hiszi,mert a vezíre azt mondta neki.2010-ben." Na komám! Mostantól te leszel a falu polgármestere.Nem kell semmit mondanod,csak mindenre mosolyogj és írd alá amit eléd tesznek.Ne csodálkozz,ne lepődj meg semmin.Maradjon a képeden az az értelem ami eddig volt és most van,akkor amíg én leszek Magyarország Miniszterelnöke,addig neked jó világ lesz. Ne félj,időben szólok,ha csomagolj!" ez az értelmiségi ikunuku el is hitte és azóta is alá ír mindent,mosolyog,jóllakottan böfög.Nem csoda hogy elfelejtette beírni azt az egy milliárdot,hisz azt sem tudja mennyi az az egy milliárd.Még nem is látta a bankszámláját,de ha látta volna sem tudná,hogy az a sok nulla mit jelent? Pedig jól meg kéne neki néznie,mert csak egyszer látja,akkor mikor aláírja.Más nap azok a milliárdok nincsenek az országban.Lőrinc barát viszont itt van és még nem is tudja,hogy mekkora kakiban tocsog.
Desischado
Hogyan is értené a borsónyi agyával. Ő csak a hazudozáshoz meg a strómankodáshoz ért.
kemeati
@Desischado: Meg hogy okosabb face föltalálójánál mert 1000-szerezte pénzét ami 20 milliárd az meg csak 600-szorozta igaz dollárban!
micfild
@cikicakk55: Az a legnagyobb baj, hogy az emberek többsége sem tudja mi a millió és a milliárd közötti különbség. - Ezért nincs még ez a banda elzavarva
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/08/17/kit-nezel-hulyenek-te-ostehetseg/
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem fölöttébb frusztrál, hogy még ennek a félanalfabéta büdösbunkónak (ez vélemény volt!) áll feljebb. Aki nem mellesleg polgármester, közszereplő és – mint ilyen – nem ártana, ha bírná a kritikákat. Kérdezem én, Lölö, hogy mekkora veleszületett üzleti tehetség kell ahhoz, hogy a Fidesz választási győzelméig közönséges gázszerelőként melózó felcsúti paraszt 6 év fideszes kormányzás alatt 24 milliárdos vagyon kapirgáljon össze magának? 2010 előtt miért nem bontakozott ki a nagyfene tehetséged, te önérzetes nemstróman? Hogy a fészkes fenében nem túrtad a földet és nem tenyésztettél mangalicát, ha akkora kib*szott nagy zseni vagy? És miért nem sütöttél kenyeret, építettél, újítottál fel, mert újabban ezekhez is értesz? Kit nézel hülyének, te őstehetség? Hozzád beszélek, aki percenként 20 ezer, naponta közel 10 millió forintot teszel zsebre, felvásárolsz egész megyéket, mert érdekes módon nem találnak nálad megfelelőbb embert a gáton.
kukac50
Mészáros egy senki! A főnök utasítását teljesíti.
volvós
Megvárom, amig egy beosztottja kiegyenesíti a gúnyos " mosolyát "
egy hatalmas szívlapáttal, vagy csákánnyal ...
Mert nem mindegyik " alkalmazottja "
nézi jószemmel a dakota meggazdagodását !!
namihami
Nem is kell tudnia. Elég, ha a barátját még megismeri.
Manhattan
..."nem ér rá most arra, Mert ő most a csizmát. Nagy Uraknak varrja.."
Levendula
Van egy magyar népmese: Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj. Valamelyikkel be lehet helyettesíteni a pénztárost...
wagabund
..."Azt sem tudom, ki vagy mi az a Momentum."...

boldog ember... (még)
evacica
Ezen egy percig nem csodálkozom.Persze Lőrinc testvér sok mást sem tud, de nem is kell, gondolkozik helyette a nagy testvér! Lényeg az, hogy tudjon igent mondani a nagy testvérnek, és minden akaratát teljesíteni, s mint látjuk meg is éri, ha az a sok pénz nem is mind az övé, ö se megy a szegényházba, bár én szívesebben látnám a dutyiba őket!Ahogy elnézem egyébként se sokat nézek ki belőle .
lenn
A boldogarcú mélybuta...
Ez tényleg annyira hülye, hogy azt hiszi, hogy boldog.
Edmond Dantes
Akik azt szeretnék,hogy eltűnjön a Fidesz,azok ma már csak Mészáros Lőrincben bízhatnak.Ennek az embernek nincs veszélyérzete,mert fogalma sincs arról,hogy mit művelnek a nevében,ezért egyre többet fog hibázni.Emlékezzünk arra,amikor nem vallott be egymilliárd Ft-ot,mert elfelejtette,hogy az is van neki.(nyilván azt hitte az ostobája,hogy majd az fogja bevallani,akinek átadta!!)
Szeretnék emlékeztetni arra,hogy Mészáros nem Simicska.Utóbbi igazi profi,előbbi a járási bajnokságban is csak a tartalékok közé férne be.Ő lesz Orbán sírásója!!!
lenn
A boldog arcú Mészáros és orbán őrülete között van összefüggés?
orbán nem bírta elviselni, hogy Mészáros mindig boldog, és bekattant..
orbán mindent tud, de mégsem boldog, míg Mészáros nem tud semmit, és mindig boldog... Ez őrület!!!
mariaberta
Pedig milyen tájékozott egy ember,,, sőt okoabb mint...
Borsodi
@mariaberta: Egy ötödikes! Momentán nem tudom ki az a Momentum de Orbán Viktor a barátom,én vagyok a jobb keze.Velem törli az arany vécéjén a seggét.
mail.google.com/mail/u/0/#imp/1596f295f39c473d
namihami
Lőrike, a ""ki"" kérdőnévmás az személyre vonatkozik. A Momentum egy csoport, ami ugyan személyekből áll, de nem személy. Kvázi a ""mi"" kérdőnévmás használata lenne indokolt.
""Tanulni, tanulni, tanulni""--mondá Orb.., jaj nem, Lenin elvtárs.
aremy
én annak örülök hogy ez a tudatlan nem az udvarra szarik mert az tudja hogy oda nem szabad.és tényleg tudatlan!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.