Az Együtt előre aggódik a korrupció miatt, a Transparency International szerint a kormány így kötné meg a következő kabinet kezét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relleporp
És mégvalamit. Most már tényleg el kellene zavarni ezt rohadt tolvaj bandát!
relleporp
Ezt nevezik törvényesített lopásnak, a joggal való visszaélésnek! Sejthető, hogy ki lesz az maximum 3 cég, akikkel szerződni fognak! Csodálkozom, hogy ehhez az Unió egyáltalán adja a pénzeket. Vagy ez egész Európában így megy? Hol van itt pl. az önkormányzatok autnómiája, hogyha azokra is a kormány írja ki a közbeszerzést? Hol van a "független" Közbeszerzési Hatóság, hogy egy ilyen kiírás ellen nem indít hivatalból azonnal jogorvoslati eljárást? Vagy hol van a "független" versenyhivatal, hogy egy ilyen versenykorlátozó kiírás ellen nem indít hivatalból eljárást. Hol érvényesül a közbeszerzési törvény egyik fontos célja, hogy a kkv_kat kell helyzetbe hozni, amikor 4 évig állami energetikai munkák közelébe sem fognak érni. 4 évig csak a mészáros félék fognak továbbra is gazdagodni!
relleporp
És mégvalamit. Most már tényleg el kellene zavarni ezt rohadt tolvaj bandát!
quadrocopter
Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
karma1
Ezert egyszer mar kihuzta a gyufat Magyarorszag: az Unio leallitotta a penzek kifizeteset, emrt ok NEM kozepuletek energia-felhasznalas hatekonnya tetelere adtak a lovet, hanem 50 EZER lakossagi ingatlan hatekonyabb energiafelhasznalasara. Ezt mar akkor tisztaztak, lezerjanko elleneben.
Most ugyanezt probaljak visszacsempeszni a torvenyek koze? Nem szegyellik a mocskos pofajukat?
Es mi van, ha - sajnos - megis ok maradnak uralmon? Akkor majd sitty-sutty atirjak a torvenyt sajat hasznalatra? (Igaz, az ide-oda javitgatas mar tokmindegy az Alapkatyvasznak...)
papa.49
Nincs nagy vész a kormányváltás után vissza kell venni mindent, mindenkitől!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.