Nagy Ervin színművész jobban szeretett Bajnai alatt élni, és szerinte a magyaroknak egy újabb Kádár kellett, ezért lett Orbán.

A színész a HVG-nek adott interjút (amit az Index szemlézett), és nem ez volt az egyetlen erős gondolata. 

Kiderült, Andy Vajnával nem szimpatizál, mivel a filmügyi kormánybiztos tiltakozott az ellen, hogy ő legyen a Kincsem című új magyar film főszereplője. 

Frusztrált. Ki örül annak, ha azt susmorogják a háta mögött, hogy csapnivaló.

 - mondta el a lapnak. Hozzátette, sok rosszat el lehet mondani Vajnáról, de a pénzt mindig megszerzi a magyar filmeknek, a "kölcsönös antipátia lényegtelen".

Az erősebb gondolatai ezek voltak a színésznek a jelenlegi közállapotokról:

Bajom a buta magyar politikával van. Saját jó minták híján ez a társadalom addig izmozott, míg posztkommunista rendszert hozott létre.

Nem Orbán Viktor szervezte meg Magyarországot, hanem a magyar nép alkotta meg magának Orbánt. Megint akartak maguknak egy Kádár Jánost, egy új apukát, mert még mindig nem szeretnék önállóan maguk intézni a dolgot. Remélem, hogy lassan kinőjük.

Jobb szeretnék az unalmas Bajnai Gordon irányítása alatt élni. De a társadalom még nem tart ott, hogy egy kedves, intelligens belvárosi kultúrlény kelljen neki.

Nagy az interjúban elmondta, semelyik oldalra sem szavaz, neki még nincs pártja, még várja annak a létrejöttét. Színháza, a Katona már a kádári szocializmus alatt is kitartott a szuverenitás mellett, és ez így volt az azóta érkezett bal és jobboldali kormányok alatt is.

Ugyanakkor a kortárs darabokkal reagálnak a közélet nagy kérdéseire, problémáira. A Pintér Béla rendezte A bajnokkal Nagy szerint azt akarták elérni, hogy 

hadd lássa a közönség, hogy az orra elé tolt csili-vili máz mögött rohad a hátsó kert.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@1magyar: Igaz amit írtál! Nem a szocializmust sírja vissza az emberek többsége, hanem a munkahelyeket, az egészségügyi ellátást, lakást,,oktatást akár az egyetemig stabil megélhetést.
Azok mocskolják a leghangosabban, akik a Kádár rendszer kiszolgálói voltak, a párttitkárok és az ő leszármazottjaik, akik most ott ülnek a kormányban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Fidesz leváltása jelentené a Kádár-korszak valódi végét.
A régi mondás szerint az én tolvajom jó tolvaj, a te tolvajod az viszont tolvaj… Az én kommunistám jó kommunista, a te kommunistád viszont nem az…
Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)
Aki Én
,,De a társadalom még nem tart ott, hogy egy kedves, intelligens belvárosi kultúrlény kelljen neki."
Hát igen. Mi szeretjük a pöffeszkedő suttyókat.
quadrocopter
Lehet, hogy nem látja rosszul a helyzetet, csak azt kell nézni, hogy a volt Mszmp-sek döntő többsége ott lebzsel a Fidesz körül, ha éppen nem párttag a Fideszben! Ez annak a kétségtelen jele, nem tartanak attól, hogy múltjuk miatt hátrány érheti őket, ebben a kérdésben teljes a bizalmk a Fidesz és Orbán iránt, ezért vannak ott, ahol!
magyarbakancs
A Magyar népnek mindig kell valaki, akit imádhat, utálhat.
Mindig külső, belső ellenség támadja.
Ez nemzeti sajátosságunkra demokráciából mindig átváltunk diktatúrába, mert képtelenek vagyunk gondolkodni.
Nekünk harcolni kell és telesírni a világot a Magyarság fájdalmával.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/06/18/egy-mindenhonnan-letiltott-komment/
"Elszámoltatás jön egyszer, a fidesz is ígérte, előbb ¬utóbb bekövetkezik, annyi, már ők is
beálltak az elszámoltatandók sorába és sokkal durvább tételekkel, mint kezdő elődeik.
Elszámoltatni azonban nem az mszp¬, lmp¬, dk¬ , jobbik kvartett fog itt akárkit, ebben is biztosak lehetünk. Hiszem, hogy a magyar megharcolja ezt magáért, hiszem, hogy erre az időre félreteszik ellentéteiket, egyre többen jönnek rá, nincs más megoldás, egyre jobban dagad Istennek hála az értelem szerveződése is, tudat alatt készül már mindenki az elkerülhetetlenre, az egyik oldalon erősebben szorított öklök, a másikon megkettőzött fegyveres védelem, DE A NÉP HARAGJA ELLEN MINDEN FEGYVER HASZTALAN, lőszerrel csak odázni tudnák a végét (még ha mernének is lőni), ami viszont cserébe számukra sokkal borzalmasabb lesz. A szikrára vár mindenki, ami a következő 5 esztendőben bármelyik pillanatban csattanhat."
Peller Anikó
"a magyar nép alkotta meg magának Orbánt"

Sajnos, ez teljesen így van. Választott tolvajunkat imádja egy marék némber akik nagyon nagyon jól keresnek, aztán egy csomó képviselő akik nagyon jól keresnek, aztán egy csapat szaros akik jól keresnek. Ezeknek rokonai és barátai a támogatók.

Aztán vannak az idóta bélák akiknek semmi de semmi haszna nincs a gyurcsányozásból de körömszakadtáig védelmezik az elbaszott álláspontjukat, hogy ne kelljen belátni mekkora gazemberek voltak amikor a cigányvajdát választották maguk (és magunk) fölé.

Ti meg le vagytok szarva, ezek csak röhögnek rajtatok (rajtunk).
qxy
Sajnos téved . Mert Kádárék alkották meg Orbáncot. már az iskolában " terelgették sepregették előtte az utat de úgy hogy ne vegye észre hogy kissé a hóna alá van nyúlva és erről bizonyíték is van minden le van írva kik lehetnek az osztály társai, kikkel barátkozhat, kikkel mehet kollégiumban, kikkel egy szobába,Minden le volt zsírozva. Mindenre gondolt Kádár. A Fidesz alapító okirata is az MSZMP székház arhívumában van. miért is ott van? mit keres ott?? de erről egy szót sem .
magyarbakancs
@Peller Anikó: A Fideszesek alattvalók mi meg állampolgárok vagyunk.
Ebből indulok ki.
kukac50
Orbán százszor rosszabb mint Kádár!
Cefi
Nagy Ervinre a Kaméleonban figyeltem fel először. Most nagyon utána nézek. Azt hiszem, felnézek rá...
dr. prédikátor
Nagy ervin szín ész/nélkül/NE hasonlítgasd a viktor szopkint az ország megrontóját egy emberhez KÁDÁR JÁNOSHOZ!!!Mert ez csak egy geci!!!
Cefi
@kukac50: ...hisz mi éltünk/élünk mindkettő alatt, van jogalapunk ítéletet mondani. Tárgyilagosat.
qxy
hogy ki a jobb vagy rosszabb? Kádár vagy Viktor? Ez nagyon tág dolog. Aki nem tud mindent Kádár dolgairól annak Kádár rendes. Aki meg tud sok mindent, annak már nem annyira .De az tény hogy ha kiszámoljuk csak a kenyeret meg a sertés húst hogy 30 fillér a kenyér, 70 a sertés hús , Mennyit ettek meg a Ruszkik, és mennyit vittek ki? az szerintem jóval több mint ami az Orbán zsebébe van. és ez csak a kenyér és a sertés hús.De ettől lehetett jó ember Kádár. " De kinek volt jó ? "
karma1
Ezt az ifju titant nem ismerem, de az leri rola , hogy tele van frusztracioval.
Azt a svedcsavart nem tudom, hogy honnan szedte, hogy a magyaroknak kellett meg egy "atyuska", mint Kadar volt, de ezzel picit melle rugott.
Amikor ugyanis orban feltunt a palettan, mint lehetoseg, akkor igenis teljesen mas volt, es eppen Kadar-ellenes politikat akart folytatni - legalabbis akkor ezt mondta.
Ez a fijju azt se tudja, mirol beszel, a budos eletben nem el egy percet sem a Kadar rendszerben, nem ismeri annak az elonyeit, de a hatranyait sem.
Az emberek Magyarorszagon pedig sosem "atyuskat" akartak (az ifju titan fejeben nagyon megragadt az "atyuska" kifejezes a "car atyuska" relaciobol, mert az oroszok TENYLEG mindig akartak maguk fole egy kemenykezu cart, vezetot), hanem demokratikusan megvalasztani egy vezetot, miniszterelnokot, aki KEPVISELI oket, nem pedig aki kizsakmanyolja es rabszolgasorba donti oket, es 180 fokban megfordul a politizalasa soran.
Béla333
"...a magyaroknak egy újabb Kádár kellett, így lett Orbán"

Kellett a fenének, nekem biztos nem! Még soha semmiben nem szavaztam a Fideszre!
36
Na, jön már ez is, a "kedves, intelligens, belvárosi" szöveggel. (Akár csak a Momentumos, Mécs János) Érdekes ez, hogy mindenhol a vidéki a bunkó. Az USA-ban, mert Trumpra szavazott. Ausztriában, mert Hofer-re szavazott. Angliában, mert a Brexit-re szavazott.
eugen4402
Csak részben értek egyet a Művész úrral. Ezt a két nevet nem szabad egy napon említeni. Sebes Guszti bá értett a focihoz, 1954-ben a Berni VB-döntőben nem az ifi III.-ból játszatta X.Y.-t Puskás posztján, mert nem azonos kategóriába tartoztak. Igaz kikapni X.Y.-nal is lehetett volna, de nem mindegy, MILYEN JÁTÉKKAL...
Aki Én
@36: Látom ezt a Mécs dolgot nem nagyon érted.
Perwool
Most van a legrosszabb diktatúra ami valaha is létezett Magyarországon, mert ez a diktatúra kizárólag saját zsebre, valamint a csókosok és a klientúra javára dolgozik! Aki ezt nem látja vagy vak, vagy nem akarja látni, mert Orbán lakája!
36
@Aki Én: Persze, persze. Mécs írása, humoros mű akart lenni. Egy paródia.
Ki így, ki úgy érti.
Bajnai-unalmas- tevékenységét tudnák kommentálni a szintén vidéki liba tenyésztők is.
Aki Én
@36: Írónia, amihez magyarázat sem kéne, de ő maga mondta el. Ez már olyan műelemzés féle, mikor mi jobban tudjuk mire gondolt a költő a múltszázadban, mint ő maga.
Nem hiszem, hogy ez akarat nélkül félreérthető, de mindegy.
Nem szeretném Bajnait védeni, de kivétel nélkül minden pert megnyert.
sokanvagyunk
Ha csak nem a puritánságáról jutott az eszébe Kádár. :D
Sámannus
Orbánék legelső lépéseivel rárontottak a nemzetre.
Mára már világos miért tették. Az orosz, ukrán maffia kompromittálta őket, majd a hatalomba jutva elkezdték az ország leromboltatását. Ezek a vezetők a szaros életüket arra tették fel, hogy egy országot szétverjenek.
Első perctől kezdve ezt teszik. Szétverik a társadalmat, kirabolják a jóléti rendszerek vagyonát, negligálják az állam legfontosabb feladatait. A jelenlegi állami szerepvállalás mára még a tajgai nomádok életszínvonalát sem biztosítják. Bizonyság erre a négymillió társadalmi kirekesztett, akik mára a nomád életmód szintjén nyomorognak. Mi ez, ha nem putyin álma, az európai életszínvonal lerombolása.
elnyomott
Bírom, mikor olyanról mondanak véleményt, amihez gőzük nincs.
A Kádárhoz fasorba sem jöhet Orbán. Kádárról sok mindent lehet mondani, de magánemberként szerény, nem költekező, visszafogott ember volt. A hobbija a sakk volt, amit senkire nem kényszerített és a sakk az ő idejében nem volt felkapott az országban, sem anyagilag, sem másként. A sakk a játékosok miatt volt színvonalas.
Hogy a rendszerváltást a régi rendszer szélhámosai alakították, ez szent igaz. De nem a régi rendszer elvei alapján, hanem éhes hiéna módjára.
Szóval találjon ki jobb és főleg mai hasonlatokat, maradjon Bajnainál, de Kádár bármilyen előjelű emlegetését hagyja az idősekre.
1magyar
Nem, hinném, Kádár a dolgozó népet megbecsülte, nem a gazdagok pazarlására fordította a pénzt, hanem az átlagemberekre.
Én nagyon szerettem akkor élni, nyugalom volt, létbiztonság. Ennél nincs fontosabb a világon egy élhető társadalomnak.
Peller Anikó
@qxy: Sajnos téved kedves idős úr, ezt a gecit nem a komcsik alkották, hanem ön kedves idős úr. És a hasonlóan túltájékozott balfaszok akik nem képesek a milliót a milliárdtól megkülönböztetni mert nekik mindegy, hogy ellopták vagy csak elügyetlenkedték.

Nekik mindegy, hogy hazudtak (kicsit, nagyot, keveset, sokat mindegy) vagy ellopták az egész életünket, jövőnket.

Ezek a hatalmon lévő gecik mindent bespájzolnak maguknak, az Eu támogatásokat sokat (mindet) ellopták pedig az felért volna egy Marshall segéllyel és építettek belőle ezer stadiomot, most már külföldre is kell ezer (persze csak a szavazatok miatt).

A komcsik lehet istápolták a gecit de akkor még nem sejtették mi lesz belőle.

Akik viszont újra és újra megválasztják azok már tudhatják miféle szerzet, a cigány vér nem válik vízzé.
qxy
@Peller Anikó: Sajnos nem én tévedek ifjú hölgy Jobb ha tudja. Most azért nem linkelem be azokat a leveleket iratokat amik ez mellett szólnak, hisz ön szerint csak az igaza amit ön el hisz . Vagyis teljesen felesleges Tudja, sok esetben az is igaz lehet ám amit ön nem tud. vagy nem úgy tudja . Kit hogy lehet " át vágni" mint a mellékelt írása is ezt igazolja.Tudja kedves milyen autója volt Kádárnak? ki vezethette? és kihez került halála után? és ki szállította a kurvákat ezzel a kocsival a politikus elitnek? Higgye el hogy erről többet tudok mint ön.Ja, hogy ezekről nincs dokumentum? erről ne is keressen. ezt így kell el fogadni hogy nem tudja.
coni
"Nem Orbán Viktor szervezte meg Magyarországot, hanem a magyar nép alkotta meg magának Orbánt"

Érdekes, hogy egy színész fogalmazta meg először nyiltan és érthetően, hogy az ország eljátszotta megint a történelmi lehetőséget, hogy most - kivételesen - a jó irányba induljon. Nem lehet a lakosságot felemelni ha egyszer a többség nem akarja.
Nyílván azért lett a Fideszből egy liberális, orosz ellenes pártból kommunista oroszbarát párt mert erre volt tömegigény.
elnyomott
@qxy: A politikus elit a világon mindenütt egyforma.
De hatalmas különbség, hogy suttyomban csinálják, vagy nyíltan, a törvény támogatásával.
Az előző rendszerben is voltak törvénytelenségek - de ma törvényt csinálnak belőle.
Az előző rendszer csalóit felelősségre lehetett volna vonni, a maiak mindent az alaptörvényük alapján tesznek, a felelősségre vonás elmarad. És nem azért, mert a nép birka, mert a hatalomnak nem áll érdekében, hanem mert a törvény szögesdrótjával vették körül a szemétségeket, a csalásokat, a korrupciót.
A gazdaság dübörög, de az országot eltapossa, mint egy irgalmatlan tank!
dr. prédikátor
@qxy: 12.02 re! Te ismerted KÁDÁR JÁNOST??? vagy csak hallottál róla??? Ismerted közelről ??? vagy csak a tv-ből???!!Hogy mivel járt??? Egy fekete mercivel!!!Sajna Ő körülötte is voltak a maihoz hasonló gecik, de azokat lerendezte.Én viszont közelről ismertem!!!
Perwool
@1magyar: Igaz amit írtál! Nem a szocializmust sírja vissza az emberek többsége, hanem a munkahelyeket, az egészségügyi ellátást, lakást,,oktatást akár az egyetemig stabil megélhetést.
Azok mocskolják a leghangosabban, akik a Kádár rendszer kiszolgálói voltak, a párttitkárok és az ő leszármazottjaik, akik most ott ülnek a kormányban!
Designer
@Perwool: Így igaz! 1978-ban az egyetemen szombat + vasárnap is kaptunk reggelit, ebédet, vacsorát. Persze lementünk segíteni az ott dolgozóknak és még térítést is fizettünk. Én jó tanuló voltam, így az ösztöndíjam több volt a kolesz + kaja áránál...
bakegya
ORSOSÉKAT A HATALOM KÖZELÉBE ENGEDNI BŰN VOLT.Borzasztó árat fizet ezért magyarország,ha csakkk sürgősen nem lép valami,vagy valaki közbe!!!
Béla333
@bakegya: 14.31
Lépjünk közbe! Kijössz 15-én hogy elmagyarázzuk nekik, hogy merre hány méter?
Sámannus
Azt hiszem minden Orbán ábrázolás hibás minden hasonlat sántít. Amióta kimutatta a foga fehérjét, egyértelművé vált, hogy a 2010 utáni eseményeket az oroszok mozgatják Magyarországon. Orbán egy pojáca, aki nagyotmondásaival élvezi megbízottjainak bizalmát. a stadion és vasútépítése csak egy fogyatékos gyereknek adott engedmény Putyin részéről.
Orbán gyáván megfutamodik minden elől. egyedül Putyin elől nem tud. Bármilyen röhejes is, elképzelhetetlennek látszott ez 2010 előtt. Ez a Kádáros hasonlat pedig hazugság, mert ő a nyugat felé húzott, ez a balfék pedig mint aki csattanómaszlagot evett keletre. Nincs magyarázat a viselkedésére. Tehetségtelen elkurvult csicska lett.
bakegya
@1magyar: onnan kellett volna folytatni -de nem ezzel a tolvaj cigánykodó maffiával!
mekkelek
Gondolom nem személy szerint értette Kádár Jánost hanem azt amit képviselt. Volt egy vezetô aki döntött mindenrôl (legalábbis mi azt gondoltuk hogy ô döntött) így a zembereknek nem kellett gondolkodni mert mindig megmondták hogy mi/hogy legyen és az ugye úgy egyszerûbb. Ebbe a szerepbe tolta be magát orbán a hamis propagadájukkal a nemzet megmentôjeként, védelmezôjeként, atyjaként tetszelegve közben saját és haveri/hûbéresi zsebbe csatornázza az adófizetôk pénzét és az állami vagyont.
Kádár ezt nem tette, nem épített stadiont a kerje végébe és nem volt az ország egyik leggazdagabb embere.
Bajnaival kapcsolatos véleménnyel is egyetértek...
Perwool
@mekkelek: A szabadságunkkal, az Eu-s pénzekkel nem tudtak élni politikusaink!
„Megmentik újra és újra a hazát, valahányszor saját profitjukat kell megmenteni. Ha háborút nem csinálhatnak, hát csinálnak háború-félelmet, s bebörtönöznek jámbor rajongókat, hogy a nép elhiggye, veszélyben a haza.”
(Ady Endre)
mekkelek
@Perwool: Igazából az emberek nem tudtak élni vele és vannak politikusok - illetve orbánék - akik ezt kiválóan meglátták és maximálisan kihasználták. Egyszer valaki írta róla hogy "okos szar alak" aminél jobb megfogalmazást még nem hallottam. Tróger banda az egész, de a birka amúgy sem fogja fel hogy mit jelen az hogy "adófizetôk pénze" ez még az "állam pénze"-ként van az agyakban, és azt sem tudja hogy az 2 milliárd 10x annyi mint 200 millió. Ez is ki van aknázva rendesen, nem aprózzák el...
coni
@Perwool: Csak tudnám Ady hogy látott mindent előre. Inkább a tröténelem ismétli magát, mivel a magyar semmit nem változott, de az biztos, hogy minden verse újra aktualitást nyert.
micfild
@mekkelek: Jó meglátás..
először én is azt gondoltam, hogy marhaság...- mert kádár sosem volt harácsoló maffiavezér...
de ahogy te leirtad.. igazad van.
Borsodi
Szidtuk a Kádár rendszert,pedig nekem jobb volt mint most biztos munka helyem volt és sokkal nyugodtabb életet éltünk,az emberek is jobban összetartottak [majális,munka helyi kirándulások] Épült szépült Ózd,Rendőrök üldözték a munka kerülőket,a gyilkosok halálra lettek ítélve, a romák lakás építéshez pénzt kaptak,amit nem kellett megadni..Ha Orbán csak tized annyira lenne olyan ember mint Kádár volt ,akkor mi Magyarok már nem a béka seggében lennénk. Most nekünk Orbán olyan mint a himnuszban a bal sors!
justhpeter
Orbán vagy Kádár. Ha ez a XXI. században kérdés lehet, nem érdemeljük meg ezt a századot. Teljesen más világ volt, más társadalmi viszonyokkal, más tudással, más világképpel. Más gazdasági környezettel (KGST-Közös Piac), más ideológiával. Kevesebb volt a mai szemmel luxus, de kevesebb volt a hazugság is. Nem volt ekkora gazdagság, de nem is lopták kis a sámlit az alul levők alól. Sajnálatosan az én érett felnőtt korom nem tudott élni a gengszterváltás lehetőségével.
qxy
@dr. prédikátor: az a merci kék volt és az övé volt bocsi.és egy műhelybe szervizelték a volgánkat.Azért a rendszámára ugye nem vagy kíváncsi? de F betű is volt benne.
qxy
@dr. prédikátor: ja és tudtad hogy a merciét Szegedre hozták halála után? Tippelj ki vezette ez nap este amikor hozták.???
qxy
@1magyar: Meséljek? nem szabad. Most arra ki lenne kíváncsi ha el mesélném hogy és akkor oda állt a kézmosó kis kagyló elé a picsa, le a bugyit, alul felűl össze fogta a " trüsmüst, és mint a gyerekek, hegyesen bele pisílt a kagylóba fél méterről. Mi meg csak néztük ,ezt hogy a picsába csinálta.Tudod hány ilyen sztori volt amikor ezek el kezdtek mulatni? és ha ezek névvel egy könyvben lenne, a parlament 90 %a ki lenne picsázva vagy engem " véletlen baleset érne" Szerinted? megérné? Ugye nem.
qxy
Nem tudom kinek ismerős a Gomba becenév ? egy szabadidő komplexum a Dunántúl déli részén? Ki hallott már róla?
coni
A Kádár rendszer azaz a gulyás szocializmus már fenntarthatatlan volt, mert adósságból éltünk jól. Csak nem kellett volna a legvadabb Cosa Nostra kapitalizmusra lecserélni.
Nagy Ervin szerint azért nincs ilyen rengeteg embernek pártja mert az ellenzék is "családtag".
dr. prédikátor
@qxy: NEM arra válaszoltál amit kérdeztem!De hát semmi gond!!!Remélem akkor is jól éltél és most is jól élsz!!!
qxy
@dr. prédikátor: Igen, Ismertem, nem egy rendezvényen csináltunk nekik is sok finomságot, később meg a sógorom munkája közel érintette Kádárt és így nem egy alkalommal találkoztunk beszélgettünk igen. Rendes szerény és maga módján becsületes ember volt nem nagyon tudta el viselni hogy a ruszkik ugráltatták. De tudta hogy neki is meg van kötve a keze ( gondolok többek közt, arra az emberre aki annak idején meg kínozta és a szocializmusban is igen nagy szerepe volt ez az ember miatt nem volt körme) Kádár szárnya alatt De nem ő döntött .
1magyar
@coni: Mennyi volt akkor az adósságunk és mennyi most?
coni
@1magyar: 67% volt rendszerváltáskor a GDP arányos adósságunk most 77%, mivel a sziciliai mintát követjük. De lehetne más utat is választani, Bokros 90%-ről 52%-ra szorította.
1magyar
@coni: De ha nem a dolgozó, átlagembert szorítanák meg mennyit lehetne visszatenni a kasszába?
Gyuri Géderről
"Nagy Ervin: a magyaroknak egy újabb Kádár kellett, így lett Orbán"
A mondat első része igaz, csakhogy Orbán néven egy Rákosit kapott az ország.
(mindkettő a maga módján írtja, irtotta az ország népét a csatlósai segítségével)
Nem vagyunk még érettek a demokráciára, mi a diktatúrába érezzük jól magunkat.
Designer
@qxy: Írd le neki privátba' !!! A neveket is! Tudod, mint Feri bácsi! "Neveket akarok, Vikike! Neveket, és a kkor Ön szabad!"
qxy
@Designer: Neveket akarok, Vikike! Neveket, és a kkor Ön szabad!"
ez jó erről jutott eszembe, volt egy időszak hogy építőanyagot nem lehetett kapni csak ha ki van írva ( diszpo) fél évet is várni kellett a téglára . Na mi, minden nap mentünk, hoztuk, vittük a téglákat cserepeket. Egyszer aztán egy ügy buzgó akárki el kapott bennünket és iroda, asztalra csapott és ezt mondta Neveket akarok neveket akarok. Én meg nyugodtan.- Na kérem.Nevet akar? Maga szerint kiknek visszük az építő anyagot? egy gyári melósnak? Neveket akarsz barátom? mondok én neked ha kell de holnap nem tudom ki fog ülni ebben a székben mert te biztos hogy nem.Tudod, azok építkeznek és van téglájuk, akik el tudják intézni. és ezek raktak alád széket is . kis gondolkodás, nem árt. El is lettünk engedve. be látta hogy a nevekkel mit érne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.