A paksi atomerőmű bővítésének megakadályozását célzó öt népszavazási kérdést nyújtott be a Nemzeti Választási Irodának az LMP. Szél Bernadett társelnök az NVI budapesti épülete előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: céljuk az, hogy a nép dönthessen a kérdésben, és ennek érdekében elmennek a falig, „de ha kell, annál tovább is”. Az ellenzéki politikus közölte: meg kell változtatni az alaptörvényt, ha az nem engedi, hogy referendumot írjanak ki ebben a kérdésben. Az ország NATO- és EU-tagságáról döntő népszavazás előtt is változtattak a jogszabályokon – mondta. Állampolgári összefogással születtek a kérdések. Hozzátette, várják a további kérdéseket, és amelyiket sikerre esélyesnek látják, azt be fogják nyújtani.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: Kádár János
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A lényeg: ha bármelyik átmegy a szűrőkön, akkor is mindenki tudja, hogy ténylegesen arról kell szavazni: a Fidesz/Orbán által vitt hazaárulós, az oroszoknak lefekvő vonalat szeretnénk, vagy a modern, megújuló energia felé szeretnénk fordulni, ahogy az Unió egyre több állama teszi?!
Ezért követ el mindent (még törvénytelen eszközt is bevetve!) a Fidesz diktatúra, hogy ne nyilváníthassuk ki a véleményünket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.