A kritikus azt követően gerjedt haragra, hogy Szanyi Tibor a PestiSrácoknak adott interjújában arra utalgatott, szájba vágta volna a Momentum Mozgalom vezetőjét.

Puzsérnak az nem tetszett, ahogy a szocialista EP-képviselő a Momentumot vezető Fekete-Győr Andrásról nyilatkozott. Fekete-Győr ugyanis közölte Szanyival, a nyilatkozatai helyett inkább konkrét segítség kéne.

Az ominózus Nyugati téri akció után többen meg is kérdezték tőlem, hogy miért nem vágtam szájba Fekete-Győr Andrást, amelyre most is az a válaszom, hogy azért, mert az ügyet fontosabbnak tartottam.

- emlékezett vissza az interjúban Szanyi Tibor.

Puzsér Róbert: "Szanyi Tibor egy nyomorult vén kocsmatöltelék"

Puzsér leginkább azt kifogásolja, Szanyi miért gondolja, csak úgy le tudna pofozni egy huszonnyolc éves csávót?

Miért nem mondta azt: Nézze, hatvan éves vagyok, és ha felemelem a kezem, akkor is csak azért szorítom ökölbe, hogy ki ne szaladjon belőle a vodkásüveg." Senki sem várja el ettől az öreg komcsitól, hogy huszonéves férfiakat verjen meg, csak mert egy politikai vitában megszégyenül. Kultúrember amúgy sem ilyen módon vesz elégtételt – még akkor sem, ha esetleg megvan hozzá a testi ereje. (...) csak hát a szálkásra gyúrt teste mellé, ami köztudottan halálos fegyver, mentora, Horn Gyula végtelen türelemmel és államférfiúi felelősségérzettel vértezte fel. És ez egy európai parlamenti képviselő. Ez a nyomorult vén kocsmatöltelék képviseli Strasbourgban havi kétmillió forintért Magyarországot

- dohogott a kritikus.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodóka
@Béla333: Na meg ilyenek is, mint ez a faszkalap Puzsér ! Ő is mélyen kussba maradhatna a Szanyi mellett. És még vannak ilyenek százszámra a mai magyar politikában...
Béla333
@dodóka: Csakhogy Puzsér nem politikus! Ő max. a véleményét mondhatja, de a politikus tehet(ne) valami hasznosat is az országért! Ezért tartjuk őket!
Főlökött
Kiscsávó ! Mindenki magából indul ki...! Utálok személyeskedni, tehát az előzőekben minden benne van.
nezelodo
Ez a Puzsér együtt iszik a Szanyi kapitánnyal, hogy ilyen jól ismeri, vagy együtt őriztek libákat, és ezért ez a parlagi stílus?
namihami
Nagyon nem a szivem csücske a Szanyi, de hogy a Puzsér kezdje ekézni? Marha jó!
A takony taknyozza a taknyot:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.