A Momentum Mozgalom a legjobb úton indult el. Mármint akkor, ha politikai gumicsonttá kíván nemesedni. Ez pedig igencsak jó. A hatalomnak. Ugyanazért, amiért a többi, hasonlóan indult, és végül sehova sem jutott szervezett, illetve mozgalom esetében. Holott két dolgot is tehettek volna ennek elkerülésére. Az egyik nyilvánvalóan az, amit úgy szoktak megfogalmazni, hogy csúcson kell abbahagyni. A Momentum ugyanis gyakorlatilag mindenkinek, aki aláírta az íveket, az olimpiai pályázat ellenzésével fonódott össze. Lehet persze mondani, hogy ők többre vágytak, de a kampányuk ennek ellenére ezt sugallta. Ez van. Tetszettek volna másként kampányolni. Ja, hogy akkor kevesebben írják alá? Lehet. De az is lehet, hogy nem. Ki kellett volna próbálni. Nem pedig utólag bejelenteni, hogy nagyot akarnak álmodni. Annyira nagyot, hogy egy hete, nagyjából, már a minden választókerületbe Momentum-jelölt állításának a vágyát jelentgették befele. Naná, hogy az aláírási kampány dandárja után. Amikor...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hát az én első véleményem ez volt erről a fiúról, hogy Orbán fiatalon.
Fekete-Győr András nemcsak külsejében hajaz a 25 év előtti Orbánra, hanem a profi módon kiválasztott porondra lépés időpontjában és módjában is. Szerintem szó nincs itt a fiatalság romlatlan, hamvas bájáról, egy politikai yuppie-ról beszélünk, aki vér-profi és már a második lépést tervezi megtenni a hatalmat jelentő bársonyszék felé: az ügynök-akták nyilvánosságát ki ne akarná. Van itt azért vmi, ami mindenkit el kell gondolkodtasson: miután az ellenzéki pártok számtalan olimpiára vonatkozó népszavazási kezdeményezését lesöpörték az asztalról, vajon miért egy nyeretlen kétéves kezdeményezését fogadták be?! Mert esélytelennek gondolta a csúti diktátor? Vagy mert az utódnak egyengeti a politika rögös útját?
GeoCravker
@Manhattan: Magam az utóbbira szavazok. Túl jó az időzítés...
Az ország simán belerokkant vona az Olimpiába. De így fájdalom nélkül, és ellenségképpel a tarsolyban lehetett vissztáncolni,.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.