Rekordösszegű, nettó 500 milliárd forint keretösszegű közbeszerzési felhívást jelentetett meg a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. (NFSI), írja a Napi.hu.

A március 28-ai határidővel lezáruló eljárás középületek, önkormányzati és állami fenntartású intézmények épületenergetikai korszerűsítését tartalmazza. A projektben felújítandó épületek részben műemlék épületek (közhasználatú építmény vagy állami, önkormányzati intézmények, honvédelmi és/vagy rendvédelmi szervezet létesítményei, egészségügyi intézmények), amelyek nem felelnek meg a mai kor hőtechnikai, épületfizikai és épületszerkezeti követelményeinek és jelentős hőveszteséggel működnek.

Olyan pályázók jelentkezését várják, akik a megfelelő referenciák mellett az elmúlt három üzleti évben – vagy a működési idejük alatt – összesen legalább 3 milliárd forint nettó árbevételt, magasépítési kivitelezésből pedig 2,6 milliárdos bevételt tudnak felmutatni.

Az 500 milliárdos összeg hallatán Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke bejelentést tett az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF), hogy vizsgálják meg az eljárást. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Megint személyre szabott rabláslehetőség. :-(
Nessy
Lehet, hogy mát meg is van a nyertes!
elnyomott
Megint személyre szabott rabláslehetőség. :-(
Equus
semmi újszerű nincs ebben... a méhszaros és társai bűnszövetkezet nyeri, alvállalkozó tiborc vejkó Zrt. lesz
mekkelek
@Nessy: Biztos... az olimpia miatt kiesô bevételeket pótolni kell...
bakegya
Tolhatja tovább az őrült stadionépítéseibe A TÖBBI MELLÉ -határainkon túl is! Remekelhet a Mészárosbarát ORBÁN NEVÉBEN MAGYARORSZÁG FOCIALIZMUST ÉPÍT!!!
justhpeter
Mi van ezen vizsgálni való ? Győztes lesz egy egyszemélyes zrt sok-sok haveri alvállalkozóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.