Méghozzá akkor, amikor 2014-ben újraválasztotta a Fideszt, illetve akkor, amikor a Parlamentben a nép képviselői (Fidesz–KDNP) megszavazta a paksi beruházást – mondta Lázá János, amikor az LMP 5 népszavazási kérdéséről kérdezték a Kormányinfón. Lázár szerint tehát olyan ügyekben akar az LMP népszavazást, amikről 3 évvel ezelőtt volt parlamenti vita.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mint mondtam e logika alapján megszavaztuk Orbán 20éves uralmi vágyát is, hisz ennek tudtában szavaztak rá! =))
quadrocopter
Már megint hazudsz János, a választás előtt nem vertétek a melleteket Pakssal, mert akkor a magyarázatod alapján a nép már szavazott a mutyikról, lopásokról, túlárazásokról, hűtlen kezelésekről, tákolmányról és mindezt tapsikolva jóváhagyta volna?

Kissé komolyabban add elő magad János, ja és mikor fogod csökkenteni a min.elnökség duplájára duzzasztott létszámát a választás előtti szintre, azaz a felére?
panellproli
Már ez is olyan lilaködös agyú mint az elmebeteg csuti rém.
coni
Kormányokon átívelő beruházások (szerencsésebb országokban) és ilyen nagyhatású környezeti projektek esetén minden regnáló kormánynak 2/3-nak is, kötelessége eleget tenni az aarhusi szerződésnek ( környezeti ügyekben az információhoz való hozzáférésről, a nyilvánosságnak a döntéshozatalban történő részvételéről és az igazságszolgáltatáshoz való jog biztosításáról szóló megállapodás.).
nevemnick
Johannes, azért nem vagyunk hülyék...
De ha így folytatjátok, akkor az nem komédia lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.