Az üzleti közösség végtelenül csalódott, mert ettől a generációtól ellopták azt a lehetőséget, hogy Magyarország olimpiát rendezzen, a következő 50 évben ugyanis erre nem lesz lehetőség – jelentette ki Parragh László csütörtökön Zalaegerszegen. Úgy is mondhatta volna Parragh, hogy a család nem felejt… ugyanis megszámlálhatatlan Fidesz-közeli vállalkozó esett el attól a mammantól, amit Orbán Viktor hullajtott volna le az égből különféle olimpiai tenderek megnyerése esetén. Mivel azonban olimpia sem lesz, a százmilliárdos beruházások is aktualitásukat vesztik.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Parragh elvtárs! Ugye nem fogsz meglepődni, mikor egyik reggel levágott lófej mellett èbredsz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
"Nehéz a boldogságtól bú-csút venni,..."
justhpeter
A közepes cumi most kiesett a szájukból.
Cefi
@justhpeter: Az lehet. De miért szarszagú az a cumi?
Jozefina
Istenem hol vannak a normális fideszesek??? Biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek is!!! Mikor ébrednek már fel és taszítják ki magukból az ilyen férgeket!!!
kisrigó
Egyáltalán nem kedves parrag elvtárs! Nem kellene minden beruházásnál ilyen pofátlanul lopni, akkor az emberek nem azt látták volna, hogy indul a nagy lenyúlás az olimpia ürügyén! Mindenbe politikát visznek ezek a mocskok, semmi sem szent előttük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.