Akár 6 ezer milliárd forintba is kerülhet a végén a Paksi bővítés – hívták fel a figyelmet az LMP politikusai. Számításaik szerint a beruházás családonként 2 millió forintba kerül, így mindenkinek joga van dönteni ebben a kérdésben.

(Forrás: 168 óra)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ehhez ha hozzáadjuk ezt a fejenkénti 6 millió Forintot, már lehet is látni, hogy az osztrákok miért élnek annyival jobban:

"Offshore-nagyhatalom a magyar elit
A kommunista titkosszolgálat keze is benne lehet, hogy a magyar üzleti elit szereplői nemzetközi mércével mérve igazi offshore-lovagoknak tekinthetők. A „tutira” feltehetőleg a szovjet és a bolgár elvtársakkal együtt leltek a magyar külkeresek, bár mindezt szigorúan titkosnak minősített dossziék őrzik. Az üzlet kormányokon átívelő mértéket öltött. Egy főre vetítve 22 ezer dollárt, csaknem hatmillió forintot veszített Magyarország.
A világon jelenleg mintegy negyven olyan állam (némelyikük kis sziget csak) létezik, amely úgynevezett adóparadicsomi területként komoly kedvezményeket kínál az off¬shore cégek számára. Nagyjából a magyar államadósság két és félszerese áramlott ki ilyen cégek irányában Magyarországról a '80-as évek óta. Legalábbis ez derül ki a világ leg¬elismertebb offshore-ral foglalkozó civil szervezete, a Tax Justice Network kutatásából"
http://hetek.hu/belfold/201207/offshore_nagyh...

Irgalmatlan pénzek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél