“Kedves Péter! Valamit félreértesz: igaz, hogy volt köztünk valami, igaz, hogy az elmúlt néhány évben párszor leszopattam a szádat, néha seggbe is kúrtalak, de ez az én számomra nem az érzelmekről szólt. Nem téged akartalak, csak irritált a pöffeszkedő tehetségtelenséged, a hetente előadott képernyős hullarablásod, a gátlásatalan bulvárnyomulásod meg a politikai kapcsolatrendszered. Te bíróságra rángattál, ügyvédek mögül hisztiztél, játszottad a sértett ribancot, most meg nyilvánosan követeled újra a faxt. Jólesik, hogy ennyire igényled a figyelmemet, sejtem, milyen nehéz lehet, hogy kirakták a pajkos kis seggedet az országos tévéből, és hogy végül a katalógusból kiválasztott csajod is belátta: mégis inkább egy férfit akar. Most hozzám menekülsz, de újra elmondom: nem lehet köztünk semmi, nem vagy fontos nekem. Amit akartam, azt már kivettem belőled. Már úgy értem, hogy a farkamon kívül. Kérlek, békélj meg ezzel, szerezz magadnak egy igazi férfit, aki vigyáz rád és megvéd,...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Ó! Ez olyan "szép", hogy akár az új tankönyvekbe is be lehet süllyeszteni! :((( Gyalázat, amit ezek a média szereplők maguknak megengednek!
Béla333
Őszintén szólva ezt a hírt szívesen kihagytam volna! (Ha tudom, hogy miről szól, ki is hagyom, de már késő!)
RonaGyuri
A nép az isten adta nép, mely ... nos ez ezeket fogyasztja nyakló nélkül! =))
ágimami
Ajjjjjjjjjjjjjjjaj!!! Csak gratulálni tudok ehhez a "tartalmas" levélért!!
Szégyen,hogy itt tart a média! Van sok igazság a levélben, de ez a stílus kritikán aluli!!
Egyik kutya, másik eb!!
coni
Az RTL-nél nagyon furcsa dolgok történnek, olyasmik mint az Origo eladása előtt a Telekoméknál. Ez lehet az oka, hogy a csatornán megy a buzizás ezerrel.
(Az amit a két primko celeb csinál nem hat az újdonság erejével, az lenne megdöbbentő ha valami értelmeset is előadnának).
Peller Anikó
Végre megtudtuk, hogy a puzsi buzi. Meg a mosógép is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.