A Kübekháza és Szeged között közlekedő buszjárat az előírtnál (40 perc) sokkal gyorsabban is meg tudná tenni a 20 kilométeres utat, de megbüntetik a sofőrt, ha eltér a menetrendtől – hangzott el az RTL Klub riportjában.

Így marad a cammogás, sőt, van olyan sofőr, aki útközben megáll pihenni, nehogy a kelleténél hamarabb érkezzen a megállóba. Két kübekházi megálló között például a 600 méteres utat 3 perc alatt kellene megtenni – ezt a tempót kerékpárral is könnyedén le lehet gyorsulni.

Pár hete rendszeresen ellenőrzik a sofőröket, hogy betartják-e az előírt menetidőt, ez pedig azzal jár, hogy sok utas rendszeresen lekési a csatlakozást.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Olvastam ezt a 444-en is. De most rá is kerestem, a kübekházi 600 méter 3 perc alatt a Fő utcán valóban sok, de ezen kívül mi a probléma? Egyrészt egyik járatnál sem 40, hanem 35 perc a menetidő. Másrészt pedig egy rakás helyen van megálló, és akkor még ott van a városi közlekedés is, ami jócskán lassít. 20 km 35 perc alatt soknak tűnhet, de ez nem gyorsvonat, aminek nincs 20 kilométeren 15 megállója, és még a városi közlekedési lámpák sem lassítják.
lópicigáspár
Régen jártam arra, de amikor utoljára voltam, brutál rossz volt az út is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.