Minősített adatokat, azaz államtitkokat is cserélhet április elsejétől a magyar és az orosz kormány – írja a Magyar Nemzet. Az erről szóló határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg. A Külügyminisztérium által kiadott közlésből nem derül ki, konkrétan milyen típusú adatokat osztanánk meg az oroszokkal, ami uniós és NATO-tagként azért korántsem mindegy. Szél Bernadett, a nemzetbiztonsági bizottság LMP-s tagja azt mondta: az ehhez hasonló formális megállapodások nem szokatlanok két állam kapcsolatában, de az aggasztó, hogy számára sem egyértelmű, milyen minősített adatokat küldenénk az oroszokkal. Úgy véli, jó eséllyel a paksi bővítés részletei is köztük lesznek, így Moszkvában és Brüsszelben is többet tudnak majd a több ezer milliárdos projektről, mint a magyar állampolgárok. Azt nem mondják meg, hogy milyeneket.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Most akkor az a baj hogy Brüszel tudni fogja vagy az hogy ő nem ?
RonaGyuri
ja és még ők pofáznak hazaárulásról!
Ráadásul meg kell, mondjam, hogy nem csak a kifejezés köznapi értelmezésében, de szó-szerint is! =))
quadrocopter
Hazaáruló mocskos, most akkor mit folyik KGBéla ellen és miért? A kajmán nem mer kilépni az unióból, ( még ömlik a lé!) mert a pénzes, az uniós milliárdokból tengődő cimborák vágnák el a nyakát, ezért inkább megsegíti az oroszokat az unió bontásához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.