A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 38 éves U. Zoltán és élettársa, a 29 éves B. Tímea ellen – olvasható a BRFK közleményében.

A nyomozás adatai szerint a pár 2017. január és március 2-a között három lányt – köztük egy fiatalkorút – arra vett rá, hogy prostitúciós tevékenységet végezzenek.

Ehhez felajánlották a Budapest XXI. kerületi házukat, hirdetéseket adtak fel a lányok nevében, fogadták az érdeklődők hívásait, valamint beszereztek minden szexuális szolgáltatáshoz használatos eszközt, mindezért cserébe a megszerzett pénz felét elvették.

A csepeli rendőrök 2017. március 2-án elfogták U. Zoltánt és B. Tímeát, akiket a Budapest XXI. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Jelenleg szabadlábon védekeznek.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A címre pillantva az jutott eszembe: Mivel nem foglalkozik ez a "fékezhetetlen agyvelejű rezsibiztos"???
Csalódtam!
Eladott Ország
Ők nem elégedettek meg a " csúti fusztrált személyiségzavar" által odavetett koncoknak és saját kezükbe vették a sorsukat. A lassan három évtizede a közösből hízó személyiségzavar pedig, aki mindennapi derűjét naponta abból nyeri, hogy a nép legalantasabb ösztöneit lovagolja meg, aki az egész államigazgatást bordélyházként üzemelteti, aki legalizálta és védi a korrupciót, aki köztörvényes bűnözőkkel üzletel családilag és kormányszinten is, igen… ő a legderűsebb mind közül. És valójában minden oka megvan rá. Hisz a saját alantas ösztönei rabjává vált, vesztes magyarok változatlanul zsibbadtan tapsolnak az odavetett koncoknak és retorikai rablómeséknek. Ha ez tartósan így marad – márpedig minden jel arra mutat ­, akkor a 21. századot is nyugodtan hozzá lehet könyvelni a veszteségekhez. Mindenki a piacról él, de a személyiségzavaros még nem bukott bele, de ami késik az nem múlik el.
Nessy
A Kossuth térit mikor számolják fel?
bencemacska
A címre pillantva az jutott eszembe: Mivel nem foglalkozik ez a "fékezhetetlen agyvelejű rezsibiztos"???
Csalódtam!
teuton
Talan legalizalni kellene, mint nyugaton, aztan nem lenne belöle problema! Ott a lanyokat nem futtatja senki, mert törvenyes munkanak szamit, tb-t es nyugdijbiztositast is fizetnek. Egyedül Nemetorszagban ezert becslesek szerint 100ezer kelet-europai lany dolgozik. Persze ha legalizalva van a dolog, akkor nincs aki zsebretegyen feketepenzeket...
simmering73
Nekem gyanús ez a Rezsi Retyó Szilárd is. Meglássátok a végén ki fog esni a kupleráj szekrényéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.