Szingapúrba is ellátogatott a köztévé két vezetője, de hogy mit csináltak ott, és kivel találkoztak a nekik szervezett közönségtalálkozón, arról nem tudni.

Ausztráliában és Új-Zélandon találkozott a köztévé vezetősége az év elején a helyi magyar közösséggel, hogy a Duna World tévécsatorna programjairól és célkitűzéseiről beszéljenek nekik.

A két állomás között azonban volt egy szingapúri megállójuk is, ott ugyancsak a helyi magyar közösséget keresték, az ottani nagykövetség szervezett is egy közönségtalálkozót e célból. Új-Zélandon mintegy 7000, míg Ausztráliában megközelítőleg 60 ezer magyar él – Szingapúrban ennél jóval kevesebb.

A 444 cikke szerint "Dobos Menyhért és Medveczky Balázs január 20. és február 7. közötti körútja az adófizetőknek 3 930 948 forintjába került, és a költési lista szerint Szingapúrban a Park Regis Singapore hotelben szálltak meg. Szállásra 217 882, taxira 8446 forintot költöttek."

A 444 rákérdezett a szingapúri látogatásra külön is, arra voltak kíváncsiak, kikkel és miről egyeztetett a köztévé két vezetője, hányan vettek részt a közönségtalálkozón. 

"Összesen 2 éjszakát töltöttünk Szingapúrban, ahol a Duna World mellett az interneten elérhető tartalmainkról folytattunk eszmecserét, tovább szóba került egy esetleges együttműködés a Szingapúri Hírügynökség és az MTI között. Erre számos, már egyéb országokkal megkötött együttműködési szerződés szolgál alapul" – kapták meg a választ Dobos Menyhérttől.

Hogy kik vettek részt a közönségtalálkozón, arra az volt a válasz, hogy  "egy előre megszervezett közönségtalálkozó" volt Szingapúrban, és ezt a „Magyarok Szingapúrban” zárt Facebook-csoportban meg a kinti nagykövetség Facebook-oldalán hirdették meg. A zárt csoportban 3 lájk és 1 jelentkező érkezett a posztra, és a nagykövetség oldalán is 3 lájk szerepel a találkozóról szóló bejegyzésnél.

Arra azonban a 444 nem kapott választ, hogy kik és hányan voltak ott, fotó és felvétel sem készült az eseményről.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ahogy a klasszikus vicc poénja mondja: keresték azokat, akik hívta őket! =))
RonaGyuri
ahogy a klasszikus vicc poénja mondja: keresték azokat, akik hívta őket! =))
Nessy
"Jó dolog a kiszállás" mondta a régi sláger!
Levendula
@RonaGyuri: Azt az egy személyt esetleg? :)
Sámannus
Azok a helyek még nem voltak bepoloskázva?
gazdag dezső
Így rabolják a közpénzt !! Csak az a baj,hogy nagyon sok ilyenek vannak !! Meddig bírja ezeket a nép ???Mikor lesz akasztófa nekik ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.