A vizes vb költsége már most négyszerese az eredetileg közölt összegnek, és a kezdésig van még néhány hónap. Az Átlátszó.hu írt róla, hogy: az EU-s közbeszerzési értesítő március 4-i száma szerint 2 milliárd forintot költ rendezvényszervezésre a vizes vb lebonyolításáért felelős állami cég, a Bp2017 Kft. A tender nyertese a Young & Partners Kft., amelynek tulajdonosa Kuna Tibor. Az Átlátszó megjegyzi: Kuna a külügyminiszter, Szijjártó Péter barátja, és saját bevallása szerint Istentől kapott küldetése, hogy állami közbeszerzéseken gazdagodjon.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...Szijjártó Péter barátja, és saját bevallása szerint Istentől kapott küldetése, hogy állami közbeszerzéseken gazdagodjon."

Azért ehhez kell ám pofa!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/07/13/hogyan-korrumpaljuk-az-urat/
Mára gyakorlatilag nem létezik olyan közpénzből fizetett kommunikációs projekt, amiben az
égiek kegyeltje ne jutna oroszlánrészhez és főleg marhasok pénzhez. Kuna szerint – ezt ő maga mondta egy hittérítéssel egybekötött üzleti előadáson – ha valaki olyan szerencsés, mint például ő, annak kutya kötelessége visszaosztani Istennek egy részt (a rész mértékére nem tért ki) a nyereségből. Kuna Tibor cége a Young & Partners kedves ugyan az Úrnak és kedves Szijjártó Péternek, de nem kedves Lázár Jánosnak, aki úgy vágta ki 2012 decemberében a Y&P­t a miniszterelnökségről, hogy még a kevéssé hívő pártkatonákat is elkapta a vallásos áhítat. De akit szeret az Úr, annak nincs oka félelemre. Hamarosan Kunának sikerült egy komoly bevételt hozó szerződést tető alá eszkábálni a Földművelésügyi Minisztériummal és szinte azonos időben Szijjártó Péternek is lett hirtelen (szülői kölcsönből) egy 167 milliós vityillója Dunakeszin. Miközben már volt két háza. De azokat biztosan kinőtte a család, vagy beköltöztek az egerek, nem tudni. Mindenesetre a fenti történet jól példázza, hogy a hit csodákra képes. Az egyszeri disznóépítő­ kisparos és a kevés híján ózdi villanyszerelő jól megvilágítja azt, hogy mi a siker és a közpénzből milliárdosodás titka.
Szerencse. Jóisten. És hogy osszuk vissza az Úrnak az ő részét a haszonból.
Ha így teszünk, akkor ott is arathatunk, ahol nem vetettünk. Azt már nem a két sikeres üzletember teszi hozzá, hanem én mondom: azért csak óvatosan ezzel, mert amikor elfogy a szerencse és mással lesz elfoglalva a Jóisten, vagy esetleg valaki elfelejti visszaosztani a köteles részt, nagyon nagy pofáraesés lesz a vége a történetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.