Orbán Viktor romaügyi biztosának édesapja, idősebb Farkas Flórián a HírTV Célpont című műsorának mondta el, hogy tüzelőre sem telik neki. Fiára nemigen számíthat, holott ifjabb Farkas Flórián is megszavazta a Fidesz képviselőjeként az új alaptörvényt, amely kimondja, hogy a nagykorú gyermek köteles gondoskodni rászoruló szüleiről.

A stáb düledező házak között találta meg Farkas Flórián egyik testvérét:

„Nem tartja a kapcsolatot, gondolom, vagy nem akar minket kisegíteni például, holott volt már eszembe, és képzelje el, hogy egy nyilatkozatot vagy bármilyen papírt szerettem volna beírni neki, hogy igenis ilyen körülmények között élek, nem szégyellem a szegénységet, ezt aláírom, de hogy valamilyen kis csekélyke pénzecskével segítene”

– árulta el Farkas Irén. Az ő segítségével telefonon érte el a Célpont idősebb Farkas Flóriánt, akivel mostanában nem beszél a fia.

„Összevesztünk. Nem beszélgetünk. Azt mondta, hogy egyelőre nem akar senkivel beszélni, mert ő is nagy bajban van. (...) benne van ebben a sikkasztásban, meg ez meg az, oszt most felelősségre akarják vonni, de nem hiszem, hogy sikerül, mert ő a miniszterrel teljesen jóba van.”

- mondta idősebb Farkas Flórián, aki a Békés megyei Elek városában lakik.

„Alkalmi munkákat szokott vállalni meg ilyesmi, meg hát itt a közmunkát. (...) – így az egyik helyi lakos. Nem mondaná meg az ember, hogy a fia mennyire magas polcon van. Egyáltalán.”

– mondta egy szomszéd a HírTV-nek.

A kisvárosban szinte mindenki ismeri a nagy ember édesapját.

„A helyzet az, hogy nem nagyon lehet költekeznem, mert kb 50 ezer forintból tudom megvenni, ami kell. Azt a kevés élelmiszert, meg a tüzelőt, azt már meg sem tudom venni”

– mesélte idősebb Farkas Flórián.

„Megmondom őszintén, hogy az elmúlt időszakokban úgy értve, hogy az tavaly meg az előtt is, mindig megtisztelt egy pár ezer forinttal. Vagy pár tízezer forinttal is.”

Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat vezetője volt, mielőtt miniszterelnöki biztos lett belőle. Elnöksége idején foglalkoztatási szövetkezet alakult a cigányok felzárkóztatására. Másfél milliárd forintnak veszett nyoma, a pénz azóta sincs meg. A szövetkezet a napokban feloszlatta magát.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nagy szégyen ez a zorbánra nézve, h ilyen bűnöző kegyeltje(i) vannak mint ez a füstös is.
Az apja + a tesója világos bőrü. Ennek sikkasztónak az anyja viszont indiai lehetett, így a gének alapján a lopást is attól örökölte biztos.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Nagy szégyen ez a zorbánra nézve, h ilyen bűnöző kegyeltje(i) vannak mint ez a füstös is.
Az apja + a tesója világos bőrü. Ennek sikkasztónak az anyja viszont indiai lehetett, így a gének alapján a lopást is attól örökölte biztos.
grincss
@Mirabilis: Győző bácsi is segíthetné Viktor fiacskáját, hisz nyomorog, semmije sincs! :-)
nyanya001
A szülő eltartása erre a mocskos ganéra nem vonatkozik ?
Szégyelled az apádat ?
Magadat kellene szégyellni te genetikai hulladék !
Béla333
Még a lopott pénzből sem ad az apjának tüzifára?
Miféle ember az ilyen? Ha lehet az ilyet embernek nevezni...
Ja?! Nem ember: Fideszes!
verőce21
"...de hogy valamilyen kis csekélyke pénzecskével segítene" - naponta! :)
Főlökött
Polt Úr !
Az Ön által vezetett szervezetnek mi is a leírt ( törvény által leírt és végrehajtandó ) célja ? Nem a védelem ellátása(!), avagy a feljelentésre várás és a nem vettem észre típusú előadás ! Kicsit más van leírva, fel kéne olvasnunk, mi is lenne ? Tényleg ez kellene ?
Ha szemüveg kellene hozzá, van ahol ingyen bevizsgálják, milyen kell. Van közpénzből olyan juttatása, hogy megoldja nagyfiúsan a készíttetés költségét, de még azt is dotálja a szervezete, nem is kicsit. Tehát ?
Nem véletlenül nyilatkoznak már többen arról, hogy az 'igazságszolgáltatást' kell először rendbe tenni, de akkor nagyon sok barátján kattanna a bilincs, hosszú évekre. Találó, mert jelenleg nincs igazságszolgáltatás és elárulom, még jogszolgáltatás sem !

Mi van jelenleg ? Az egyenlők és az egyenlőbbek elve. Sógor - koma - jóbarát mentesül, a pornépet, nem hozzánk hűeket pedig legyaluljuk. Nagy vonalakban valami ilyen van.
Ne kívánjon tőlem példákat, mert nem lenne elég az oldal erre, csak a piciket említve a Questor, annak tényleges hozadékai, mondom TÉNYLEGES ! Nem a látszat, de ne folytassuk.

Én egyet tudok javasolni,nagyon gyorsan térjen észhez, mert ennek nem lesz jó vége...!!! Nagyon nem.
1magyar
Ez a flóri gyerek a fidesz szégyenfoltja, nem zavarja őket?
Cicamama55
@1magyar: Komoly szavazóbázis áll az árnyékában...Úgy gondolom, már most gyűjtögeti a jövő évi választások meggyőzésére szolgáló segélycsomagokat...
kisrigó
@1magyar: Szerintem sokan tudják, hogy hol a pénz nagy része, aki tehetne ellene nem tesz semmit, mert ez csak csepp a tengerben. Altatják az ügyet, majd csak elfelejtik az emberek, vagy úgy gondolják, hogy majd elévül. Arról nem is beszélve, hogy gyalázat, amilyen körülmények közt él a családja és nem segít rajtuk!
simmering73
Azon a vidéken a szívlapát járja, nem a szülők iránti szeretet.
lampa laz
Nagy szégyen ez a zorbánra nézve, h ilyen bűnöző kegyeltje(i) vannak mint ez a füstös is.
Az apja + a tesója világos bőrü. Ennek a tolvaj, sikkasztónak az anyja viszont erősen "indiai" lehetett, így a génjeit is attól örökölte biztos.
quadrocopter
Csak nem fog lealacsonyodni a saját apja szintjére egy "híd a munka világába - meg zsebemhez" projekt főmuftija, holnap már nem is lesz cigány származású!
colibri
Mindenféleképp a lámpasor legelején lesz a helye!!!
Gyuri Géderről
Miért segítené az apját ez a kivakaródzott roma purgyé, amikor fényesre koptatta az ábrázatát Orbán hátsó fertályán? De végül is megértem, mivel az "út a munka világába" program (Orbán és Polt segítségével) az ellopott pénzek miatt elakadt, az út nem ér el az apuka házáig.
Negyvenhétezerből Ő sem tud megélni, Pintér meg nem küldött kecskét az öregnek. Lehet, hogy kötélverő Kövér akcióba lendül? Fideszes álláspont, a nyuggereket irtani kell.
Szókrakész
" idősebb Farkas Flórián a HírTV Célpont című műsorának mondta el, hogy tüzelőre sem telik neki."

Dolgozni kellett volna és akkor olyan nyugdíj lenne amiből telik.
Lepényleső
...pedig kapott rá több milliárd vissza nem térítendőt,bár rátették már a megszüntető kendőt?
moareka
Ha ezt a tolvajt, aki apja szerint is bajban van, nem ültetik le 1 milliárd 300 millió elsikkasztásáért, akkor az igazságszolgáltatás egy hatalmas nulla Magyarországon...
moareka
@justhpeter: Tudom, hogy nem mondtam újat, csak megerősítettem ezt a gondolatot tehetetlenségemben...:(((((
Borsodi
@moareka: Ez nulla, az is marad!.Nem az a lényeg mennyi pénz tűnt el,hanem kik is tüntették el.Elég szomorú,hogy a sajt apját is szégyenli holott az lehet rendes ember azért nem tud megélni.A nagy emberről meg tudjuk,hogy hiába van öltönyben attól még egy ingyen élő füstös nyalonc marad.
Sámannus
@Cicamama55:
A cigányok élete, hármas hatalmi piramisra épül. Az egyik az állam, amely a fejőstehén szerepében van. A másik a roma önkormányzat, is fejőstehén. A harmadik a vajda tekintélyelvű manipulációja, a cigányok, és a hatalom között, afféle tolmács aki realizálja az erőviszonyok alapján az elosztást.
A minap beszólt a népszerű roma gyerek Kisgrofó, hogy a vajdához kell menni a problémákkal, nem az önkormányzathoz.
Orbán ezt már régen tudja. A romák pénzét elköltötték a "hídemberek", a pénzért cserébe egy csomó szervezőt vásárolt, akiket lopás miatt el kellett volna ítélni.
A társadalmi elégedetlenséget az eldeformálódott nézet szüli, hogy a többségi társadalomra nehezedik a többszörös struktúra fenntartása, mellett a tényleges gondokat is kizárólagosan kell megoldani. A társadalom ezen része semmit nem tesz a szaporodáson kívül önmagáért.
Ez utóbbi mondatot Flórián fényesen igazolja. A .romák összetartása is csak balhékban érzékelhető, a gyarapodás munkaalapú megszervezésében lehetetlen állapotok uralkodnak, és önerejükből nem várható változás.
Minden felzárkóztatásra fordított pénzt a meglévő gazdasági szervezetekbe kell önteni amalyek valamilyen szinten képesek őket foglalkoztatni.
Eladott Ország
"És most akkor mi van? Hol van Farkas Flórián, akinek a nemzetiségét mindenki magasról
leszarja? Hol tart a nyomozás? Egyáltalán tart valahol a nyomozás? Mi a mondanivalója erről az ügyészségnek, rendőrségnek, és külön az alattomos Lázár Jánosnak? Mi az, hogy egy év alatt még mindig semmi nem derült ki, senki nem ül a börtönben? Ki az a becsületes magyar
állampolgár, aki szerint rendben van, hogy random embertársa kiemel a közösből 2, 1 milliárdot, elkölti, amire akarja, majd a többiek még adnak neki 1,3 millárdot szolidaritásból? Mi folyik itt, emberek? Majd csütörtökön Lázár megint benyögi, hogy majd a rendőrség kideríti és hogy merészeljük bántani szegény Flóriánt? Vagy hozzávágnak még egyéb jogcímek alatt másfél milliárdot, hogy a mimózalelke nehogy belepusztuljon ezekbe a méltatlan karaktergyilkossági kísérletekbe?" Vagy az ellopott pénz a fidesz oligarcháknál van és a díszcigány csak egy balek egy hülye stróman?
Cicamama55
@Sámannus: Az biztos, hogy a cigány anyukák 4-5 gyereknél kevesebbel nem vonulnak az utcán. Ha ez így megy tovább, az országunkban rövid időn belül kisebbségbe kerül a magyar! Valóban etnikai homogenitás van kialakulóban, mint ahogy azt Orbán Viktor mondta! A magyarok nagy része külföldre menekül, s ki fog itt dolgozni, termelni?
Csizmás Kond
láttam az adást...a tezsvírt is ahogy sírt a zokostelójával...
huKKK
@Csizmás Kond: Az se sírás volt, csak csengõhang.
jancsipapa
Biztos úgy van vele : - nem érdemel segítséget ,aki ilyen patkányt nevelt fel ...
Mézike
Háááát nem a szüleinek adta, ez legalább biztos.
radios45
@Cicamama55: hamarosan nem kell annyit termelni, mert az autógyárakban 2020-tól elektromos meghajtású autókat szerelnek össze, és mivel nem kell bele váltó-kuplung, meg egy-két dolog, ezért feleannyi melos is elég lesz,
Ja meg jönnek a robotok, na meg az olcsó ukrán,román munkaerő,
Közmunkások száma felére csökkentve, sokba kerültek az államnak, a segélyeket megszüntették, munkanélküliekre sincs szükség, mindenki mehet amerre lát.
Orbanisztán=üzbegisztán,
Eladott Ország
@Mézike: Nem a szüleinek adta, mert tőle is ellopta a fidesz. A díszcigány csak egy hülye stróman.
Cicamama55
@radios45: Nagyon sötét kilátás ez, de sajnos van realitása. Hatalmas csodának kellene ahhoz történni, hogy a dolgok jó irányba vegyék magukat. Magyarországon a jelen helyzetben csak politikai civódás zajlik, a politikai morál mélységekre zuhant. A nemzet gazdaságával hatékonyan nem törődik senki! Ennek kellene az első helyen állni, függetlenül attól, ki milyen elveket vall...Ez közös célnak kellene lenni!
nezelodo
Hát nem érdekes? Még a saját családját sem tudta azon a sok száz millió forinton elvezetni a munka világába!
Nessy
Farkas valóban egy "dísz cigány"! A romáknál erős a családi kötődés.
Kutyuska
@lampa laz: Szerintem éppen, hogy nem érzi szégyennek Orbán, mert neki ez a viselkedés a természetes. Egyébként sem hiszem, hogy Orbán képes lenne bármiért is szégyellni magát, annyira gátlástalan és érzéketlen. Farkas Flórián pont olyan, mint ő. Ezért büszke rá és pénzeli tovább bármit is csináljon.
Kutyuska
@nezelodo: Rossz a tájékozódási képesség, csakis azért nem találja a munka világát.
nezelodo
@Kutyuska: Szerintem meg a veleszületett ösztöne mutatta meg, hol az a maffiavezér, aki lazán tartja a gyeplőt.
nemfideszes
@Csizmás Kond: F@szkalap, az nem az ő telefonja volt, hanem a riporter adta oda a sajátját. Ne csak nézz, láss is!
Csizmás Kond
@nemfideszes: ...akár a seggét és kinyalhatod...nem érdekel...
Eladott Ország
@papa.49: nyugatifeny.blog.hu/2015/05/08/a_tipikus_fideszes_5_ismertetojele
A TIPIKUS FIDESZES 5 ISMERTETŐJELE
1. Erkölcsi felsőbbrendűség
A Fidesz-hívek egyszerűen képtelenek ellenállni a kísértésnek, hogy ne az erkölcsbajnok pózából oktassák ki vitapartnereiket. Önképük szerint ők a becsület, a hazafiság, a keresztény erkölcsök kizárólagos letéteményesei, az ellenség pedig perverz, drogos, nemzetrontó banda.
nemfideszes
@Csizmás Kond: Az, hogy a valóság soha nem érdekelt azt eddig is tudtuk, mint ahogy azt is, hogy bunkó vagy... és most már azt is, hogy gyáva.
nemfideszes
"Tudta?
Nagyjából négy kategória jellemző a fidesz szavazókra:
- kőbuta
- egzisztenciálisan függő
- fanatikus hívő
- rosszindulatú gerinctelen aljadék
Ezekbe a kategóriákba minden fideszest be lehet rakni, sőt vannak átfedések is."
Edmond Dantes
Tudtommal a Fidesz hozott valamilyen szülőtartási kötelezettséget jelentő törvényt.Erre a Flórián nevű köcsögre ez sem vonatkozik,ha már a milliárdos sikkasztást Orbán segítségével röhögve megussza?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.