Ne a pénz motiváljon a véradásra, erre hivatkozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amikor rendeletileg felére-harmadára csökkentette a donorok díjazását . A kiváló üzletet jelentő vérplazmával foglalkozó cégek között éppen tavaly jelent meg a Plasa Expert, amely az Orbán Viktor veje körül kialakult üzleti kör irányít. 2016-ban jelent meg az eddig főként külföldi szakmai tulajdonosok által irányított vérplazmagyűjtő cégek között a Plasma Expert Kft. A Plasma Expert Kft. alapítója viszont nem egy egészségügyi nagyágyú, hanem a Fertődi Építő és Szolgáltató (FÉSZ) Zrt. A FÉSZ számos projektben működött már együtt a WHB-csoporttal, sőt az együttműködés révén a biatorbágyi fióktelepük címe éppen a WHB-csoport főcégének, a West Hungária Bau Kft.-nek a székhelyével egyezik meg. A WHB csoport vásárolta ki Tiborcz Istvánt a LED-es közvilágítással foglalkozó Elios Innovatív Energetikai Zrt.-ből.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@Horizont: szerintem ez már vért kíván!-a selmeci szar segédeszközeivel is beterítette már a nyomorult magyarokat,arra se lehetett visszakérdezni. Minden alapellátást szétbaxtak...ENNEK A MAFFIÁNAK MINDENT LEHET!
Eladott Ország
"A véradás belső motivációjával a minisztérium meg törölje ki a seggét. Kilométerekről bűzlik a dinasztiaépítés. Az úthenger zúgása kutyafasza amellett, amit ezek megengednek maguknak. Hát milyen istenverte banánköztársaság ez? Sok ordas gazembert termelt ki ez a rezsim, de mind közül az egyik legirritálóbb ez az érdemi munkát hírből nem ismerő sunyi tróger, akinek meggyőződése, hogy a tehetsége okán lett üzletember és neki személyiségi jogai vannak, amikre hivatkozva kikérheti magának. Ameddig ez a nyálas, undorító, kinőtt érettségi öltönyben idegen országok miniszterei oldalán nem tudjuk milyen alapon feszítő, állami tenderek útjából félreállni képtelen, tenyérbemászó megélhetési vő úgy tudja, hogy neki vannak magánbefektetései és úgy tudja, hogy nem a közösben turkál, addig ebből az országból menekülni fog a képzett, tanult, értékes munkaerő. Ameddig egy ilyen nyikhaj paraszt a magyar újságíróknak üzengethet és azt hiheti, hogy alanyi jogon járnak neki a
földek, kastélyok, paloták, kikötők, ingatlanok, addig mindenki megérdemli a sorsát. Ameddig
van média, amelyik lehozza ennek az arrogáns pöcsnek a sirámait, addig megette a fene ezt a gyászos országot."
RonaGyuri
Aki szereti Orbánékat az menjen ingyen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.