A Momentum szombati közgyűlésén hivatalosan is döntés született arról, hogy párttá alakulnak és elindulnak a választásokon. A név nem változik, maradnak Momentum Mozgalom. Az elnöki posztért egyedül Fekete-Győr András indult, őt egy évre választották újra, a 2018-as választásokra ő vezeti a szervezetet. Fekete-Győr a közgyűlés után a 24.hu-nak azt mondta: Abban hiszünk, hogy velünk fejezi be Magyarország a Ő vezeti a leendő pártot a 2018-as országgyűlési választásokra. Elmondta, miben hisz és mit tekint a feladatának.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Remelem, ez az uj egyesules nem esik at hirtelen a lo masik oldalara: ha beleesnek az ifju titanok vakszerencseben valo bizasaban, akkor lehetnek a jovo remenysegei.
Azert ha valahol szivesen fogadjak - jelen esetben a politikai (csata)teren, - akkor nem illik ugy belepni ebbe a terbe, hogy itt vagyunk, mi vagyunk a jovo, az Isten, de beloled Gyurcsany nem kerunk, neked nem orulunk. Mert ha TENYLEG politikusok akarnak lenni , akkor megprobalnak disztingvalni is, viselkedni is... Elvegre ok jottek utolsokent a koztudatba, valahol kellene egy kis kulturat is mutatni, nemcsak a Nagy Tervet belengetni, foleg nem ugy, hogy kijelentik, homogenne fogjak tenni az orszagot,.
Nekem nagyon szimpik, de nem biztos, hogy a masodik akadalyt is olyan konnyen tudjak venni, mint a nolimpias alairasgyujtest...
Drukkolok nekik,.,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.